✿نـــگـــــــین عــــــــــرش✿
 
 




نگین عرش
وبلاگ به نام فاطمه زهرا(س)(نگین عرش) ساخته شده✿ هستيِ هستي به بود فاطمه ست✿ مهر محراب سجود فاطمه ست✿ قصـه راكوته كنم كاندر ازل✿ عـلت خلقت وجود فاطمه ست✿


Random photo
می‌دانم که می‌آیی


آخرین مطالب


موضوعات


پربازدیدترین مطالب
پربازدیدترین مطالب


تدبر در قرآن
آیه قرآن





ذکر ایام هفته

مهدویت امام زمان (عج)


سخن بزرگان


کرامات معصومین(ع)
آیه قرآن


جستجو


تعبیر خواب رویا



قال انبیاء

وضعیت یاهو مذهبی



آخرین نظرات





 



 

۶ راه ساده برای چاق کردن موضعی صورت

 

 

مواد غذایی و راهکارهایی که باعث چاقی موضعی صورت می شوند

 

١- نشاسته موجود در سیب زمینی سرخ شده یا آب پز باعث چاقی موضعی صورت می گردد. در حالیکه نشانسته مواد غذایی دیگر مانند ماکارونی کل اندام را چاق می کند.

 

٢- نوشیدن زیاد آب، آب میوه و سایر مایعات بهترین و کم هزینه ترین راه برای لطافت پوست و چاقی موضعی صورت است.

 

٣- شیره ی خرما و شیره انگور برای چاقی موضعی صورت موثر است.

 

٤- تحرک و ورزش کردن به خصوص ورزش های هوازی به داشتن صورت شاداب، شفاف و چاق کمک می کند.

 

٥- نوشیدن آب هویج به همراه نارگیل و شکر صبح ها بنوشید.

 

٦- از خوردن کلم، کاهو، خیار و گوجه فرنگی غافل نشوید.

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت




 

 

۶ راه ساده برای چاق کردن موضعی صورت

 

 

مواد غذایی و راهکارهایی که باعث چاقی موضعی صورت می شوند

 

١- نشاسته موجود در سیب زمینی سرخ شده یا آب پز باعث چاقی موضعی صورت می گردد. در حالیکه نشانسته مواد غذایی دیگر مانند ماکارونی کل اندام را چاق می کند.

 

٢- نوشیدن زیاد آب، آب میوه و سایر مایعات بهترین و کم هزینه ترین راه برای لطافت پوست و چاقی موضعی صورت است.

 

٣- شیره ی خرما و شیره انگور برای چاقی موضعی صورت موثر است.

 

٤- تحرک و ورزش کردن به خصوص ورزش های هوازی به داشتن صورت شاداب، شفاف و چاق کمک می کند.

 

٥- نوشیدن آب هویج به همراه نارگیل و شکر صبح ها بنوشید.

 

٦- از خوردن کلم، کاهو، خیار و گوجه فرنگی غافل نشوید.

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت




در خصوص درمان بیماری الزایمر..

 

 

مدیر گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

 

 

تابناک:

 

مدیر گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت:

 

در تحقیقی که در اصفهان انجام گرفته مشخص شد که بیماران آلزایمر با پودر کردن گل سرخ کامل، در ماست یا غذا درمان میشوند.

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، ابراهیم اسفندیاری اظهار داشت:

 

صورتی که پودر گل سرخ که منظور ترکیبی از کاسبرگ، گلبرگ، پرچم آن است، سبب درمان کامل بیماران آلزایمر و بهبود علائم آلزایمری های پیشرفته میشود.

 

وی بیان داشت:

 

اگر بیمار آلزایمری مراحل اولیه بیماری خود را بگذراند با مصرف پودر گل سرخ کامل میتواند پس از سه هفته درمان شود.

 

مدیر گروه علوم تشریحی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یادآور شد:

 

فردی که آلزایمر وی کهنه شده و سال های زیادی است که با این بیماری دست و پنجه نرم میکند با مصرف پودر گل سرخ در ماست یا غذا علائم بیماری در بدن وی پس از سه هفته بهبود مییابد.

 

وی اظهار داشت:

 

پژوهشی در اصفهان انجام شده که طی این تحقیق عصاره گل سرخ برای درمان بیماران آلزایمر استفاده شد که در ۲ هفته اخیر عصاره دارویی گل سرخ در بیمارستان نورعلی اصغر وارد فاز درمانی شده و برای درمان بیماران آلزایمری استفاده میشود.

 

اسفندیاری اضافه کرد:

تاکنون درمان آلزایمر با عصاره گل سرخ در بیمارستان ها و مصرف پودر گل سرخ در غذا بسیار موفقیت آمیز بوده است.

 

وی با بیان اینکه این روش از سال گذشته باید وارد فاز درمان میشد اما بنا به دلایلی این امر میسر نشد، ادامه داد:

 

با توجه به اینکه نتایج پژوهش عصاره گل سرخ برای درمان بیماران آلزایمر بسیار موفقیت آمیز بود اما این تحقیق خیلی دیر وارد فاز درمان و استفاده در بیمارستان ها شد که این امر هم به علت متقاعد کردن همکاران بالینی بوده است.

 

منبع:

http://www.mehrnews.com/news/2778209/

اثرات-پودر-گل-سرخ-در-درمان-قطعی-آلزایمر

 

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت




 

 40 نکته در مورد انار از دید پزشکان:

 

✔ پوست و ریشه انار ضد کرم

✔ انار معتدل، مقوی، ملین، ادار آور و ضد تشنگی

✔ اگر بعد از غذا انار شیرین خورده شود رنگ چهره زیبا و غذا آسان هضم می شود.

✔ کسانی که لاغر هستند خوردن انار برای آنها مفید است البته نوع شیرین آن

✔ انار شیرین برای کسانی که یرقان دارند مفید است، یک ساعت قبل یا بعد از غذا میل شود.

✔ انار شیرین سرفه را تسکین می دهد و صدا را باز می کند (میوه مخصوص خوانندگان و مداهان)

✔ انار شیرین خارشهای بدن را تسکین می دهد.

✔ انار باز کننده ادرار و تقویت کننده دستگاه ادرار و مثانه است.

✔ مقوی معده و کبد است، البته انار شیرین

✔ کسانی که بیماری قند دارند از انار استفاده کنند.

✔ جهت درمان زخمهای دهان روزی چندبار آب انار ترش را در دهان نگه داشته و مزمزه نمایید.

✔ جهت درمان زخم داخل بینی یا گوشت اضافی روی زخمها آب انار ترش مفید است.

✔ رب انار مقوی بدن و چاق کننده است.

✔ اگر انار با دانه خورده شود از صدا کردن شکم جلوگیری می کند.

✔ خوردن انار غم و اندوه را از بین می برد.

✔ کسانی که میل به خوردن خاک و چیزی دیگر دارند با خوردن رب انار از بین می رود.

✔ خانمهای حامله اگر در دوران حاملگی رب انار بخورند ویار آنها از بین می رود.

✔ برای از بین بردن ترشحات ساده قاعدگی (پریودی) یا همان زنانگی از دمکرده گل انار استفاده می شود.

✔ برای کسانی که خروج مقعد دارند پوست انار خشک یا تازه توصیه می شود. برای کسانی که بواسیر دارند نیز مفید است.

✔ کسانی که کرم دارند پوست انار بسیار مفید است البته بهتر است یبوست نداشته باشند.

✔ کسانی که کم خون هستند یا احساس خستگی زیاد می کنند از دم کرده یا جوشانده برگ انار به عنوان چای استفاده کنند.

✔ دم کرده برگ انار میگرن را برطرف می نماید.

✔ برای درمان کرم کدو پوست خشک کرده ریشه با ساقه انار نیز مفید است. اما برای از بین بردن کرم کدو داروهای شیمیایی البته زیر نظر پزشک بهتر است.

✔ کسانی که مزاج گرم دارند انار ترش برای آنها مفید است.

✔ جوشانده پوست انار جهت ترشحات سفید خانم ها مفید است.

✔ از ترکیب گلهای له شده انار با روغن کنجد برای سوختگی استفاده می شود.

✔ اگر انار را با پوست و دانه به طور سالم بپزند و سپس کوبیده آن را در محل خارش بگذارند خارش را برطرف می کند.

✔ جوشانده گل انار درمان کننده پیوره و خون ریزی لثه می باشد.

✔ بهترین موقع خوردن انار صبح ناشتا با کمی گل پر است.

✔ انار تولید کننده اخلاط صالح است. همانا دو گونه خلط وجود دارد یکی مفید و دیگر غیر مفید که انار تولید کننده نوع مفید آن است.

✔ برای رفع درد سینه یا سرفه خشک سر انار استفاده می شود

✔ پودر پوست انار برای التیام زخمهای کهنه مفید است.

✔ عصاره گل انار و گلاب برای ورم چشم مفید است. بصورت ضماد با احتیاط مصرف شود.

✔ گل انار با آب بارهنگ برای زخمهای آلات تناسلی آقایان مفید است. در ضمن به جای گل ما می توانیم از پی سفید داخل انار استفاده کنیم.

✔ انار دفع کننده مضرات دخانیات می باشد.

✔ کسانی که می خواهند نوزادی زیبا داشته باشند در دوران حاملگی در فواصل غذا و ظهر و شب انار بخورند.

✔ خوردن انار مستی را رفع می کند.

✔ انار جهت صفرا و تب صفراوی مفید است. قبل از غذا میل شود.

✔ امام صادق (ع) می فرمایند: بخورید انار را با پرده های وسط آن تا معده را صیقل دهد و هوش را زیاد کند.

✔ حضرت علی(ع) می فرمایند: به کودکان خود انار دهید تا زودتر به سخن آیند

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت




معمولا تمام خانم ها دوست دارند که جوان بماند ، پوست و متابوليسم بدن شان فرسوده نشود . تمام اين شرايط تنها در صورتي فراهم مي شود که تغذيه صحيحي داشته باشيد .

 

 

با خوردن ميوه‌ها، ناخواسته آنتي‌اکسيدان‌هايي را وارد بدنمان مي‌کنيم که بهتر از هر دارويي مي‌توانند ما را در برابر ابتلا به بيماري‌هاي مزمن محافظت کنند. در مورد سبزي‌ها هم همين‌طور است. سبزي‌هايي مثل کلم، بلال، کلم بروکلي و فلفل و خيلي از سبزي‌هاي ديگر خواصي دارند که ما از آنها غافل هستيم خيلي وقت‌ها نمي‌دانيم با گذاشتن ظرفي پر از سالاد چه قدر مواد مفيد وارد بدنمان کرديم.1. يونجه :

 

 

اگر چه گنجاندن يونجه در رژيم غذايي براي عده‌اي بي‌معني و سخت است اما خوب است بدانيم که يونجه سرشار از ويتامين‌هاي A,C,E,K و همچنين داراي آميلاز كه انزيم مخصوص هضم مواد نشاسته‌اي است مي‌باشد. آنزيم‌هاي بسياري در يونجه يافت مي‌شود بعنوان مثال مي‌توان از امولسين،‌اينورتاز، و پكتياز نام برد.

يونجه داراي حدود 20%‌پروتئين مي‌باشد پروتئين‌هاي موجود در يونجه عبارتند از :‌ليزين،‌آرژنين، هيستيدين، آدنين، فنيل آلانين،‌آسپاراژين و سيستين. يونجه داراي اسيد فسفريك نيز هست يونجه همچنين داراي منيزيوم، آهن و مقدر جزئي ارسنيك و سيليس است.

 

 2. کلم پيچ :

 

 

کلم‌ها مخصوصا کلم پيچ سرشار از ويتامين C، ويتامين A و اسيد فوليک است و داراي عناصري مثل گوگرد، فسفر و کلسيم است. فولات موجود در کلم براي زنان باردار بسيار مفيد است و مانع بروز نواقص سيستم عصبي جنين مي‌شود. همچنين فولات در پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي و عروقي مفيد است. از اين رو افرادي که يک بار دچار سکته شده‌اند خيلي خوب است مرتب کلم مصرف کنند .

از مهم ترين خواص اين خانواده مي‌توان به تأثير آنها در پيشگيري از سرطان اشاره کرد. كلم پيچ به كاهش فشار خون كمك كند. محققان در بررسي‌هاي جديد خود دريافته‌اند كه اين دو نوع سبزي حاوي مقادير زيادي از نوعي ماده شيميايي موسوم به اسيد گلوتاميك هستند.به گفته محققان، اسيد گلوتاميك يكي از شناخته شده ترين انواع اسيد آمينه است و تقريبا يك چهارم از پروتئين‌هاي گياهي و نزديك به يك پنجم از پروتئين‌هاي حيواني را تشكيل مي‌دهد.

 

 3. چغندر :

 

 

چغندر به دليل دار بودن مقدار زيادي آنتي اکسيدان براي درد مفاصل و نقرس مفيد است. فسفر، کلسيم، گوگرد، يد، آهن و مس است و همچنين عناصر بسيار کميابي مثل روبيديوم و کاسيوم در آن وجود دارد. کربوهيدرات، کمي پروتئين و ويتامين‌هايي چون B1 و B2، نياسين، B6، B12 و C در آن موجود است. شيره ي چغندر سيستم گردش خون را بهبود مي‌بخشد و به عملکرد سيستم ايمني کمک مي‌کند. چقندر به جذب غذا کمک کرده و آنتي‌اکسيدهاي مفید است

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت




♦️ﺍﻟﺈﻣﺎﻡ ﺍﻟﺼﺎﺩﻕ ﻋﻦ ﺁﺑﺎﺋﻪ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ: ﺫُﻛِﺮَ ﺍﻟﺒُﻘﻮﻝُ ﻋِﻨﺪَ ﺭَﺳﻮﻝِ ﺍﻟﻠّﻪِ ﺻﻠﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ، ﻓَﻘﺎﻝَ: ﺳَﻨﺎﻡُ ﺍﻟﺒُﻘﻮﻝِ ﻭﺭَﺃﺳُﻬَﺎ ﺍﻟﻜُﺮّﺍﺙُ….[1]

♦️ﺍﻣﺎﻡ ﺻﺎﺩﻕ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺑﻪ ﻧﻘﻞ ﺍﺯ ﭘﺪﺭﺍﻧﺶ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ: ﻧﺰﺩ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺳﺒﺰﻯ‌ﻫﺎ ﻳﺎﺩ ﺷﺪ. ﻓﺮﻣﻮﺩ:ﺗﺮﻩ، ﻣﻬﺘﺮ ﻭ ﺳﺮﺁﻣﺪ ﻫﻤﻪ ﺳﺒﺰﻯ ﻫﺎﺳﺖ.

فوائد تره:
1.درمان کم خونی است
2.خون ریزی بواسیر را درمان می کند(افرادی که خونریزی دارند سه روز پشت سر هم تره بخورند)
3.درمان ورم طحال (مقدار زیاد باید تره مصرف شود؛نه یکی دو تا)
4.میکرب های دهان را می کشد
5.باد شکم و باد معده را بیرون می کند
6.مفید برای گلو درد
7.پیشگیری از بیماری های جذام و مشابه آن

 توصیه هایی راجع به تره:
1.تره را سرو ته آن را قطع کنید
2.مستفاد از روایات این است که کسی که میخواهد برای درمان از تره استفاده کند باید زیاد استفاده کند
3.روایت شده که حضرت امیر تره را با نمک دریا می خوردند
4.ائمه تره را با خرما هم می خوردند
5.کسی که تره می خورد نباید به مسجد برود چون دهان را بد بو می کند.

♦️ﺍﻟﻤﺤﺎﺳﻦ ﻋﻦ ﻳﺤﻴﻰ ﺑﻦ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ: ﺭَﺃَﻳﺖُ ﺃﺑَﺎ ﺍﻟﺤَﺴَﻦِ ﺍﻟﺮﱢﱢﺿﺎ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺑِﺨُﺮﺍﺳﺎﻥَ ﻓﻲ ﺭَﻭﺿَﺔٍ ﻭﻫُﻮَ ﻳَﺄﻛُﻞُ ﺍﻟﻜُﺮّﺍﺙَ، ﻓَﻘُﻠﺖُ ﻟَﻪُ: ﺟُﻌِﻠﺖُ ﻓِﺪﺍﻙَ! ﺇﻥﱠﱠ ﺍﻟﻨّﺎﺱَ ﻳَﺮﻭﻭﻥَ ﺃﻥﱠﱠ ﺍﻟﻬِﻨﺪَﺑﺎﺀَ ﻳَﻘﻄُﺮُ ﻋَﻠَﻴﻪِ ﻛُﻞﱠﱠ ﻳَﻮﻡٍ ﻗَﻄﺮَﺓٌ ﻣِﻦَ ﺍﻟﺠَﻨﱠﱠﺔِ؟ ﻓَﻘﺎﻝَ: ﺇﻥ ﻛﺎﻥَ ﺍﻟﻬِﻨﺪَﺑﺎﺀُ ﻳَﻘﻄُﺮُ ﻋَﻠَﻴﻪِ ﻗَﻄﺮَﺓٌ ﻣِﻦَ ﺍﻟﺠَﻨﱠﱠﺔِ، ﻓَﺈِﻥﱠﱠ ﺍﻟﻜُﺮّﺍﺙَ ﻣُﻨﻐَﻤِﺲٌ ﻓِﻲ ﺍﻟﻤﺎﺀِ ﻓِﻲ ﺍﻟﺠَﻨﱠﱠﺔِ.[2]

♦️ﺍﻟﻤﺤﺎﺳﻦ ﺑﻪ ﻧﻘﻞ ﺍﺯ ﻳﺤﻴﻰ ﺑﻦ ﺳﻠﻴﻤﺎﻥ: ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴﻠﺎﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺧﺮﺍﺳﺎﻥ ﺩﺭ ﺑﺎﻏﻰ ﺩﻳﺪﻡ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻰ ﻛﻪ ﺗﺮﻩ ﻣﻰ ﺧﻮﺭﺩ. ﺑﻪ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﮔﻔﺘﻢ: ﻓﺪﺍﻳﺖ ﺷﻮﻡ! ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﻭﺭﻧﺪ ﻛﻪ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻳﻚ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺯ ﺑﻬﺸﺖ، ﺑﺮ ﻛﺎﺳﻨﻰ ﻓﺮﻭ ﻣﻰ ﺭﻳﺰﺩ. ﻓﺮﻣﻮﺩ: «ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺍﺯ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮ ﻛﺎﺳﻨﻰ ﻳﻚ ﻗﻄﺮﻩ ﻓﺮﻭ ﻣﻰ ﺭﻳﺰﺩ، ﺗﺮﻩ، ﺩﺭ ﺁﺏ ﺑﻬﺸﺖ، ﻳﻜﺴﺮﻩ ﻏﻮﻃﻪ ﻭﺭ ﺍﺳﺖ».

 منابع:
[1]ﺍﻟﻤﺤﺎﺳﻦ، ﺝ ۲، ﺹ ۳۱۸، ﺡ ۲۰۷۱
[2] دانشنامه احادیث پزشکی، ﺟﻠﺪ 2، ﺻﻔﺤﻪ 438،المحاسن
إرشادات الرسول المصطفی فی الصحه و طول العمر، آیت الله تبریزیان

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت





  نوشیدنی‌هایی برای کاهش وزن 
  در فصل زمستان، پوشیدن چند لباس را بهانه می‌کنید تا به روی خودتان و دیگران نیاورید که دچار اضافه وزن شده‌اید! علاوه براین‌که با پوشیدن پالتو و کاپشن با بهانه حجیم بودن لباس سرپوشی روی چاقی‌تان می‌گذارید، اما در فصل تابستان از این شگردها خبری نیست و لباس‌ها براحتی چاقی و لاغری را نشان می‌دهند.
  پیشنهاد اول برای این فصل ما، چند نوشیدنی است که مصرف آنها باعث جلوگیری از پرخوری، کاهش و کنترل وزن می‌شود.

1-  نوشیدنی لیمویی
  یکی از معروف‌ترین نوشیدنی‌های سنتی ما ایرانی‌ها شربت آبلیمو است.
  نوشیدن هر لیوان آن اگر همراه با پالپ لیموی تازه و شکر کم باشد، می‌تواند معده را پر کند و مانع پرخوری شود.
  بهترین میزان مصرف، روزانه تا سه لیوان پیش از هر وعده غذایی است. ضمن این‌که مصرف این نوشیدنی، به دلیل طعم ترشی که دارد باعث جمع شدن معده شده و مانع پرخوری می‌شود.
 

2-  نوشیدنی انگوری
  آب‌انگور اگر طعم ترش و شیرین داشته باشد، باعث جمع شدن معده و جلوگیری از پرخوری می‌شود.
  طعم ترش آن معده را جمع کرده و طعم شیرین آن، میزان قند خون را کنترل می‌کند تا احساس گرسنگی زودهنگام نکنید. برای تهیه این نوشیدنی، انگور را در مخلوط کن بریزید و آن را با فیبر مصرف کنید.

3- نوشیدنی سبزی 
  مصرف انواع سبزی به دلیل فیبری که دارد، باعث پر شدن حجم معده و مانع پرخوری می‌شود.
  اگر سبزی‌های تازه با آب همراه شوند، تاثیر آن چند برابر خواهد شد. کافی است کمی از هر نوع سبزی که دوست دارید مانند نعنا، جعفری، گشنیز و شوید را کمی خرد کنید، آن را با آب جوش کمی بجوشانید و بگذارید مخلوط سرد شود. چند قطعه یخ داخل آن بیندازید و این نوشیدنی را پیش از هر وعده غذایی مصرف کنید. به این ترتیب معده با این شربت پر می‌شود و پرخوری نخواهید کرد.
  علاوه بر این اگر سبزی تند باشد، مانند نعنا به چربی‌سوزی بیشتر کمک می‌کند.
  بنابراین شربت نعنا را در اولویت قرار دهید.
4- نوشیدنی زنجبیلی
  طعم این گیاه دارویی کمی تند است. به همین دلیل هم هر کسی جرات خوردن آن یا نوشیدن جوشانده و دم‌نوش زنجبیل را ندارد، اما یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این نوشیدنی، کاهش و کنترل وزن است.دلیل این تاثیر نیز طعم تند و خاص زنجبیل است. با نوشیدن آن دمای بدن بالا رفته و همین باعث سوختن کالری‌های اضافی بدن می‌شود.
  برای تهیه این نوشیدنی نصف یک عدد زنجبیل تازه را داخل یک لیتر آب بریزید و بگذارید بجوشد. کمی که غلیظ شد، آن را از روی گاز بردارید و بگذارید خنک شود. برای آن‌که از ویژگی‌های این نوشیدنی بویژه تاثیر آن در کاهش وزن بهره‌مند شوید، یک ساعت پس از خوردن هر وعده غذایی، یک فنجان از آن را بنوشید. به این ترتیب میزان کالری‌سوزی افزایش می‌یابد.
 

5- نوشیدنی هندوانه‌ای
  با خوردن آب هندوانه مقدار زیادی فیبر دریافت خواهید کرد. به این ترتیب ضمن تامین قند خون، به دلیل دریافت مقدار زیادی فیبر، پرخوری نخواهید کرد.
  هندوانه باعث تامین آب بدن می‌شود. از طرفی به دلیل لیکوپنی که دارد، مانع ابتلا به انواع سرطان‌ها می‌شود.
 این نوشیدنی حاوی اسیدآمینه‌ای به نام آرجنین یکی از مهم‌ترین اسیدهای آمینه گیاهی است.
  با نوشیدن روزانه یک تا دو لیوان آب هندوانه، بدون اضافه کردن قند به آن، می‌توانید به پرشدن معده و کاهش وزن کمک کنید.
6- نوشیدنی شیری 
  کورن فلکس یکی دیگر از خوراکی‌های سرشار از فیبر است. بنابراین با خوردن این خوراکی اشتهای شما کنترل می‌شود.
  بهترین روش برای مصرف این خوراکی‌ که باعث کنترل وزن می‌شود، اضافه کردن شیر به آن است. بعضی از انواع این خوراکی‌ها نیز ویژه کاهش وزن است. کافی است هر روز صبح یک کاسه شیر و کورن‌فلکس بخورید. با خوردن آن، معده شما پر شده و تا ظهر اشتهای زیادی به خوردن نخواهید داشت و به این ترتیب وزن‌تان کاهش پیدا می‌کند. یادتان باشد شیر مورد استفاده باید بدون چربی باشد و شکر هم به آن اضافه نکنید.
 
7- نوشیدنی بادامی
 بادام سرشار از فیبر است. بنابراین خوردن آن باعث کنترل وزن می‌شود. اما تهیه نوشیدنی آن، این تاثیر را چند برابر می‌کند.   برای تهیه نوشیدنی بادامی، 100 گرم بادام خام را داخل مخلوط‌کن بریزید. سپس آن را با شیر مخلوط کرده و بنوشید.
  فیبر فراوان موجود در بادام خام که با شیر نیز مخلوط شده باشد، باعث می‌شود به مدت طولانی سیر شوید.
  این نوشیدنی را به عنوان میان وعده مصرف کنید تا هم میزان قند خون‌تان کنترل شود و هم این‌که با خوردن آن سیر شوید و هنگام ناهار پرخوری نکنید.

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت




 

جلوگیری از ریزش مو

- قبل از حمام کردن، 1 قاشق غذاخوری عسل را با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین مخلوط کرده و روی سر خود بمالید و 5-15 دقیقه صبر کنید و سپس موهای خود را بشوئید.

عفونت مثانه

- 2 قاشق غذاخوری عسل به همراه با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین را در 1 لیوان آب گرم حل کرده و آن را بنوشید. این روش باعث می شود که میکروب های مثانه را از بین برود.

درد دندان

- 5 قاشق چایخوری عسل به همراه با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین مخلوط کرده و خمیر حاصله را روی دندان خراب بمالید. این عمل را 3 بار در روز انجام دهید تا دندان خراب و دردناک درمان شود.

کلسترول

- 2 قاشق غذاخوری عسل به همراه با 3 قاشق چای خوری پودر دارچین را در مقداری برابر 2 لیوان چای حل کرده و آن را بنوشید. بدین وسیله بعد از 2 ساعت کلسترول خون به اندازه 10درصد پایین می آید.

- تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف عسل خالص در درمان بیماران مبتلا به کلسترول بسیار مفید است.

سرماخوردگی

- به مدت 3 روز از مخلوط 1 قاشق غذاخوری عسل گرم با 4/1 قاشق چایخوری پودر دارچین استفاده کنید. این روش برای درمان سرفه مزمن، سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.

معده درد

- مخلوط عسل و پودر دارچین ، درمان کننده درد معده، زخم معده و نفخ می باشد.

بیماری قلبی

- خمیر عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و آن را بر روی نان به جای مربا قرار دهید. آن را به طور مرتب به عنوان صبحانه میل کنید.

- این روش باعث پایین آوردن کلسترول، کاهش ضربان قلب، به راحتی نفس کشیدن، بهتر شدن جریان خون و جلوگیری از بیماری قلبی می شود.

بهبود سیستم ایمنی

- استفاده روزانه از عسل و دارچین باعث حفاظت بدن از باکتری و ویروس می شود.

- عسل، محتوی مقدار زیادی ویتامین و آهن می باشد و بدن را مقاوم می کند.

- استفاده روزانه از عسل، باعث عملکرد بهتر گلبول های سفید خون می شود و درنتیجه بهتر با ویروس ها و باکتری های وارد شده به بدن می جنگد.

سوء هاضمه

- قبل از هر وعده غذا، پودر دارچین را روی 2 قاشق غذاخوری عسل بریزید. این کار باعث می شود که اسید معده ترشح شود و غذای وارده به معده را هضم کند و از سوء هاضمه جلوگیری کند.

آنفلوآنزا

- عسل محتوی مواد مفید طبیعی است و به این ترتیب از آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری می کند.

افزایش طول عمر

- نوشیدن چای با عسل و پودر دارچین از بین برنده پیری زودرس می شود.

- 4 قاشق غذاخوری عسل و 1 قاشق پودر دارچین را در 3 فنجان آب حل کرده و بجوشانید و مانند چای میل کنید. 4-3 بار در روز به مقدار 4/1 فنجان بنوشید تا پوستی لطیف و نرم داشته باشید.

تاول

- 3 قاشق غذاخوری عسل با 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین مخلوط کرده و قبل از خواب، روی تاول بگذارید و صبح مخلوط مالیده شده بر روی تاول را با آب گرم بشویید. اگر این کار را به مدت 2 هفته هر روز انجام دهید، تاول را از ریشه از بین خواهید برد.

عفونت پوستی

- تمام عفونت های پوستی و اگزما با استفاده از عسل و پودر دارچین درمان می شوند.

کاهش وزن

- 1 فنجان آب،عسل و پودر دارچین را هر روز و قبل از صبحانه با معده خالی بنوشید.

- اگر مخلوط گفته شده را هر روز بنوشید، از تجمع چربی در بدن جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن می گردد.

سرطان

- عسل و دارچین، درمان کننده سرطان های معده و استخوان شناخته شده است.

- برای 1 ماه و 3 بار در روز، 1 قاشق غذاخوری عسل با 1 قاشق چای خوری پودر دارچین را برای جلوگیری از سرطان مصرف کنید.

گرسنگی

- مطالعات اخیر نشان دهنده این است که شکر عسل نه تنها مضر نیست، بلکه بسیار مفید می باشد.

- مقدار مساوی از عسل و دارچین جلوی گرسنگی را می گیرد.

- 2/1 قاشق غذاخوری عسل در 1 لیوان آب و مقدار کمی پودر دارچین، باعث می شود که سرزنده تر و دارای انرژی بیشتر باشید.

تنفس بد

- صبح ها 1 قاشق چای خوری عسل و دارچین را با آب گرم مخلوط کرده و بنوشید. این روش باعث راحت نفس کشیدن می شود.

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت
 
   
 
فراخوان چی شد طلبه شدم