✿نـــگـــــــین عــــــــــرش✿
 
 




نگین عرش
وبلاگ به نام فاطمه زهرا(س)(نگین عرش) ساخته شده✿ هستيِ هستي به بود فاطمه ست✿ مهر محراب سجود فاطمه ست✿ قصـه راكوته كنم كاندر ازل✿ عـلت خلقت وجود فاطمه ست✿


Random photo
شد شب قـدر و تو خود دردم مداوا می کنی


آخرین مطالب


موضوعات


پربازدیدترین مطالب
پربازدیدترین مطالب


تدبر در قرآن
آیه قرآن





ذکر ایام هفته

مهدویت امام زمان (عج)


سخن بزرگان


کرامات معصومین(ع)
آیه قرآن


جستجو


تعبیر خواب رویا



قال انبیاء

وضعیت یاهو مذهبی



آخرین نظرات





 



روش های خانگی برای از بین بردن سریع جوش صورت

 

3 روش خانگی ، راحت ، ارزان و طبیعی برای از بین بردن سریع جوش صورت . این مواد به سادگی در هر آشپزخانه ای پیدا می‌شود.

 

 روش اول از بین بردن جوش صورت :

چندتا برگ نعناع رو توى یک ظرف با مقدارى آب بریزید و بزارید یک دقیقه روى بخار آب بمونه و بعد از چند دقیقه برگ نعناع رو روى پوستتون ماساژ بدین و با پنبه آب نعناع رو بزنید به پوستتون و بعد از پنج دقیقه بشورید،هفته اى سه بار انجام بدین.

 

 روش دوم  از بین بردن جوش صورت :

شب قبل خواب انجام بدین(سه بار در هفته)

دو قاشق غذاخوری سرکه سیب رو با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و با بعد یک گوش پاک‌کن روی جوش‌ها بمالید.سرکه سیب باکتری‌‌های مولد آکنه و سلول‌های مرده سطح پوست را از بین می‌برد و تا حدی التهاب جوش رو از بین میبره.

 

????????????روش سوم❗ از بین بردن جوش صورت :

یک قاشق غذاخورى پودر نشاسته

یک عدد سفیده تخم مرغ

خوب با هم مخلوط کنید موادو و ده دقیقه روى پوست قرار بدین و بعد با آب خنک بشورید.

 

این ماسک براى پوست‌هاى چرب خیلى مناسب هست،براى تنظیم چربى و باعث خشک شدن و درمان انواع جوش میشه.

 

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان های مختلف  لینک ثابت





1- چنانچه دانه‌هاي «آلبالوي تلخ» را با «اسفند» و «مصطكي» در روغن بجوشانيد؛ خوردن و ماليدن آن جهت فلج مفيد است.
2- «خرماي رسيده» براي اشخاص فلج و لقوه‌اي مفيد مي‌باشد.
3- اگر ميوه «فندق» را با آب بماليد تا كف كند، براي فلج مفيد است.
4- «سس» جهت فلج، لقوه و بي حسي اعضا مفيد مي‌باشد.
5- ماليدن ميوه «فلفل» با روغن جهت فلج و بي حسي توصيه شده است.
6- چنانچه آب برگ «ترب» را قبل از آن كه بذر پيدا كند گرفته و در «روغن زيتون» ريخته بجوشانيد و آن را صاف كنيد و مجدداً بجوشانيد تا آب آن از بين برود به شرط آن كه نسوزد. خوردن اين روغن جهت فلج مفيد است.
7- ميوه درخت «بنه» ضد فلج مي‌باشد.
8- چنانچه روزي سه مثقال پوست ريشه «صنوبر كوچك» به اشخاص فلج و رعشه‌اي بخورانيد مفيد است.
9- خوردن «گلپر» براي فلج مفيد است.
10- خوردن «دانه‌هاي اسفند» جهت هيستري و فلج مفيد مي‌باشد.
11- «ابهل» (ميوه يكي از گونه‌هاي سروكوهي) براي فلج تجويز مي‌شود.
12- چون برگ و شاخه تازه «غلب لب» را در «روغن زيتون» بجوشانيد؛ روغن آن جهت معالجه فلج مفيد است.
13- «ميخك» براي درمان فلج و سكته ناقص تجويز شده است.
14- خوردن برگ و بذر «سداب» جهت امراض رعشه، تشنّج و فلج نافع است.
15- خوردن مغز ميوه «نارگيل» مواد سودايي و بلغمي را از بين مي‌برد و به همين جهت براي بي حسي اعضا و فلج نافع است.
16- «پياز دشتي» جهت فلج مفيد مي‌باشد.
17- «چوب چيني» براي فلج مفيد مي‌باشد.
18- ماليدن «حنا» جهت فلج سود فراوان دارد.
19- خوردن و ضماد كردن «روغن گل» يا «تخم مرزه» بسيار مفيد و مؤثر شناخته شده است.
20- جوشانده «فلفل» در روغن را ضماد كنيد.
21- عصاره‌ي «شقايق» براي معالجه فلج و بي حسي مفيد است.
22- «والك» را براي درمان اشخاص فلج و لقوه‌اي تجويز كرده‌اند.
23- خوردن دم كرده «زنجبيل» تازه بدون ريشه بسيار خوب است.
24- خوردن ده گرم «حاشا» مخلوط با «عسل» و آب گرم براي فلج مفيد است .
25- خوردن «روغن ترب وحشي» براي فلج نافع است.

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ف-ق-ک- گ- ل  لینک ثابت




 

1- خوردن جوشانده ريشه‌ي درخت «بادام» جهت رفع قولنج مفيد است.
2- ميوه «بنه» مسكن درد قولنج هست.
3- ترشي «تره» معالج قولنج است.
4- «آلبالوي تلخ» براي درد قولنج مفيد مي‌باشد.
5- «اقحوان» جهت قولنج تجويز شده است.
6- خوردن «روغن بادام شيرين»، معالج قولنج است.
7- «عرق بهار نارنج» براي رفع قولنج نافع است.
8- خوردن خام «تره» از قولنج جلوگيري مي‌كند.
9- ميوه «انبه» براي دردهاي قولنجي تجويز مي‌شود.
10- روغن ميوه «زيتون» براي قولنج‌هاي كبدي اثر مفيد دارد.
11- خوردن مغز مقشر دانه‌هاي «خارخسك» جهت قولنج نافع است.
12- خوردن برگ كوبيده «نارون» با «فلفل» جهت درمان قولنج امعاء توصيه شده است.
13- براي معالجه قولنج مي‌توانيد جوشانده «بسپايه» را با «ماءالشعير» و «عسل» ميل نماييد.
14- «سنا» را جهت قولنج تجويز نموده‌اند.
15- جوشانده غليظ «تخم كتان» جهت قولنج انساني و حيواني هر دو تجويز شده است.
16- مرباي «اگير تركي» جهت قولنج مفيد مي‌باشد.
17- خوردن بذر «مخلصه» جهت رفع قولنج تجويز مي‌شود.
18- نوشيدن روزانه سه تا چهار ليوان (قبل از هر وعده غذا يك ليوان) از «شربت جو» بسيار مفيد است. طرز تهيه در تجويز 11 آنژين آمده است.
19- خوردن «تره» در «سركه» پرورده شده براي قولنج نافع است.
20- پس از غذا روزي پنج تا شش «فندق» تازه خام، خوب بجويد و بخوريد.
21- نوشيدن شربت «اسطوخودوس» علاج و تسكين دهنده درد قولنج است.
22- «پرتقال»، «نارنج»، «جو»، «خشخاش»، «رازيانه»، «ريحان»، «زيتون»، «سوسنبر»، «كرفس» و «فندق» براي قولنج مفيد مي‌باشند.

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ف-ق-ک- گ- ل  لینک ثابت





1- خوردن جوشانده برگ «اقحوان كوچك» با آب «عسل»، همراه با گل آن قولنج كليوي را باز مي‌كند.
2- ضماد برگ «علف هزار چشم» براي درمان قولنج كليوي تجويز مي‌شود.
3- جوشانده‌ي گياه «دم اسب» در بيماري قولنج‌هاي كليوي اثر قاطع دارد.
4- آثار شفابخش نوشيدن شربت «كاكل ذرت» (طرز تهيه در تجويز 26 نقرس) به زودي ظاهر مي‌شود.
5- يك «سيب» را با پوست چهار قسمت كنيد. نيم ليتر آب داغ روي آن بريزيد. پس از دم كشيدن، شيرين كنيد و بنوشيد.
6- به تجويز 2 قولنج كبدي توجّه كنيد.

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ف-ق-ک- گ- ل  لینک ثابت





1- دود و بخور «سياه دانه» جهت معالجه قي تجويز مي‌شود.
2- عصاره ميوه «به» مانع قي است.
3- نوع كوهي «زالزالك» كوچكتر از بستاني بوده و از قي جلوگيري مي‌كند.
4- عصاره «پونه نهري» با «سكنجبين» و رب انار از قي جلوگيري مي‌كند.
5- «آلبالو» قي و اسهال صفراوي را درمان مي‌كند.
6- خوردن چند شاخه‌ي «نعناع» با رب انار ترش مانع و مسكن قي است.
7- «پونه‌ها» مسكن قي مي‌باشند.
8- برگ «گشنيز» از قي كردن جلوگيري مي‌كند.
9- «ريواس» مانع قي مي‌باشد.
10- «بلخ» (ميوه سبز نرسيده‌ي خرما) قي و اسهال را درمان مي‌نمايد.
11- ترشي «پياز» جهت جلوگيري از قي صفراوي و بلغمي سودمند است.
12- «ميخك» قي را بند مي‌آورد.
13- عصاره «ديوخار» جهت جلوگيري از قي توصيه شده است.
14- شربت منعنع «انار» درمان قي است. طرز تهيه: 6 كيلو انار ترش و شيرين را با پيه آن بكوبيد. آب آن را بگيريد. با 3 كيلو قند بجوشانيد و به‌قوام آريد.
15- «پسته كوهي» يا فستق اگر با پوست نازكي كه در روي مغز آن است خورده شود، جهت قي و استفراغ مفيد مي‌باشد.
16- ضماد «آلوي پخته» بر روي شكم براي درمان قي و استفراغ‌هاي حاصله از گرمي و حرارت طبع مفيد است.
17- خوردن و بخور «سياه دانه» مفيد است.
18- نيمكوب «سماق» مخلوط با زيره، قي و حالت استفراغ را قطع مي‌كند.
19- ده گرم خشك كرده‌ي «نارنج» كوبيده با آب ميل نماييد، مفيد است.
20- آب مقطر برگ «غار گيلاسي» تجويز مي‌شود.
21- ريشه «زنجبيل» شامي تسكين مي‌دهد.
22- نوشيدن آب يا شربت جوشيده «ترنجان» درمان استفراغ خانمهاي حامله است.
23- كساني كه هنگام مسافرت حالشان به هم مي‌خورد و دچار دردسر و دل به هم‌خوردگي مي‌شوند، مي‌توانند از «ريحان» استفاده كنند و با بو كردن و جويدن برگ هاي نازك ريحان خود را تسكين دهند.
24- دو عدد «ليموترش» را با پوست و هسته، برش برش كنيد و آن را در دو ليتر آب داغ 1 تا 2 ساعت بيندازيد. سپس آن را بيرون بياوريد و بفشاريد و آب فشرده آن را با قند يا شكر شيرين كنيد و بنوشيد. هر روز يك ليوان از اين نوشيدني را به همين طريق تهيه كنيد و بنوشيد. بيش از يك ليوان در روز، زيان‌آور خواهد بود.
25- «رب به ترش» قي را بند مي‌آورد.
26- پوست و آب «پرتقال» ضد قي است.
27- «گلابي» ترش قي و اسهال را بند مي‌آورد.
28- «سيب»، «نارنگي»، «جوز بويا» و آب «نيشكر» مفيد مي‌باشند.

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ف-ق-ک- گ- ل  لینک ثابت






1- 5 تا 7 دانه «سپستان» را بجوشانيد و چندبار در روز ميل نماييد.
2- «جو» غليان صفرا را تسكين مي‌دهد.

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, س-ش- ع-غ  لینک ثابت





1- «قيسي» خشك مسهل صفرا و ملين بوده؛ عطش را كم مي‌كند و غليان خون و التهاب را برطرف مي‌نمايد.
2- «اختر زغال» (زغال اخته) از فشار و غليان خون و صفرا مي‌كاهد.
3- «سيب ترش» داراي اسيد ماليك است و براي دفع غلبه‌ي صفرا و غليان خون بسيار مفيد است.
4- «دوغ» مسكن غليان خون و التهابات داخلي مي‌باشد.
5- «انار» خيلي ترش، سرد و خشك است و حرارت معده و غليان خون را تسكين مي‌دهد.
6- «گلابي» ترش كه به «گلابي» چيني معروف است، سرد و خشك است و مسكن غليان خون وحدت صفرا مي‌باشد.
7- «هلو» سرد و تر است و غليان خون و صفرا را فرو مي‌نشاند.
8- «زردآلو» غليان خون را فرو مي‌نشاند.
9- «جو» غليان خون را تسكين مي‌دهد.

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, س-ش- ع-غ  لینک ثابت





1- جوشانده دم كرده برگ «نعناع» ضد كلسترول بوده و خون غليظ را طبيعي مي‌نمايد. اين خاصيت در نوع بومي ايران زيادتر است و روي اين اصل به اشخاصي كه خون غليظ دارند و چربي خونشان زياد است توصيه مي‌شود به جاي چاي از دم كرده نعنا خشك استفاده نمايند.
2- مقدار 25 گرم «مرزه» و 25 گرم عنّاب را در 350 گرم آب بخيسانيد. بگذاريد تا حجم آن كاملاً كم و به 14 برسد. بسيار نافع است.
3- سبزيجات به طور كلي، «بارهنگ»، «بومادران»، برگ و ريشه «بابا آدم» مفيد مي‌باشند.
4- «سير وحشي و صحرايي» رقيق كننده خون است.
5- «هندوانه» سرد و تر است و توليد خون رقيق مي‌كند.
6- براي رفع سموم معده و روده و صافي خون، از «آش‌هاي ساده و ترش» مانند: «تمر هندي» يا «آب شاه‌تره»، «آب نارنج»، «آب غوره»، «آب ليمو»، «گشنيز»، «برگ چغندر» و خوراكيهايي مانند: «ماست»، «خيار»، «هندوانه»، «خاكشير»، «قدومه»، «خرفه»، «شاهتره»، «عرق كاسني»، «كاهو»، «آلبالو»، «عنّاب»، «گيلاس»، «آب زرشك»، «آب ترب»، «آب كنگر»، «گل گاوزبان» و «جوش شيرين» بخوريد.

 

اشتراک گذاری این مطلب!
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها  لینک ثابت
 
   
 
فراخوان چی شد طلبه شدم