-آب گوجه فرنگی:

 

پس از دور ریختن غذاهایی که بر اثر فاسد شدن بو ایجاد کرده است، ابتدا قسمت داخل یخچال را با اسفنج یا پارچه آغشته به آب گوجه رقیق نشده خوب تمیز کنید، سپس با آب ولرم آن را تمیز و خشک کنید.اگر بو برطرف نشد، این کار را با آب گوجه یا سرکه تکرار کنید .

 

 

2-اسانس وانیل:

 

یکی از بهترین بوگیرهایی که میتوانید از آن استفاده کنید اسانس وانیل است. برای اینکه بتوانید از آن به بهترین روش استفاده کنید باید مقداری پنبه را به اسانس وانیل آغشته کنید و آن را در گوشه ای از یخچال قرار دهید .

 

 

3-لیمو:

 

یکی دیگر از بهترین بوگیرها لیمو است. بعد از اینکه غذاهای بودار را از یخچال خارج کردید بهتر است تا یک لیمو را برش زده و درون یخچال قرار دهید. همچنین می توانید یک پارچه را به آب لیمو آغشته کنید و آن را چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید .

 

موضوعات: فرهنگی-اجتماعی- مذهبی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...