اختلالات هاضمه‌


1- نوشيدن جوشانده‌ي «مَرغ» مفيد است.
2- دم كرده دانه‌هاي «زيره» براي درمان مفيد است.
3- سالادي كه از برگ‌هاي تر و تازه «شاهي آبي» تهيه شود به خصوص در فصل بهار خاصيت تصفيه كننده مزاج را دارد و اعمال دستگاه هاضمه و كبد را منظم مي‌كند. 4- چون «كدو» به راحتي مي‌پزد غذاي ساده و مفيدي براي معده‌هاي ضعيف مي‌باشد. كدوي پخته را مي‌توان به بچّه‌ها، به پيرمردان، حتي كساني كه دچار بيماري عفوني شده‌اند، داد. از «كدوي پخته» مخلوط با «شكر» و «كره» يا «خامه» به صورت پوره مي‌توان به عنوان پيش غذا مصرف كرد.
5- مقدار سي گرم از ريشه علف «هفت بند» را در يك ليتر آب بجوشانيد و آب آن را دور بريزيد. بعد اين ريشه‌هاي پخته شده را ريز ريز كنيد و دوباره در يك ليتر آب دوازده دقيقه بجوشانيد. در دقيقه دهم مقدار هشت گرم «شيرين بيان» و «پوست يك ليمو» را بداخل آن بريزيد. سپس كنار بگذاريد. صاف كنيد. روزي دو تا سه فنجان به فاصله بنوشيد.
6- 30 تا 50 گرم «هويج» خشك كرده را در يك ليتر آب جوش بريزيد و 5 دقيقه آن را دم كنيد. سپس با «عسل» شيرين سازيد و بعد از هر وعده غذا يك فنجان از آن را بنوشيد.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, آ، ا  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...