ماهی تازه دارای چشم‌های برجسته و براق و گوشت سفت است. اگر با انگشت روی پوست آن فشار وارد کنید، هیچ اثری نمی گذارد و گوشت فرو نمی رود…
زير گوش ماهی تازه کاملاً قرمز می باشد و به هیچ وجه بوی نا‌مطبوع نمی‌دهد. اگر ماهی مانده باشد، زیر گوش آن کبود شده و بوی زننده پیدا می‌کند…
ماهی نر دارای گوشت بیشتر و خوشمزه تری نسبت به ماهی ماده است. مثلاً سر ماهی سفید نر، دارای خال‌های سفید است که تنها علامت نر بودن آن می‌باشد…

 

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...