1- رفع كننده یبوست و كمك كننده به هضم غذا، افزاینده ادرار و دفع كننده كم خونی و سنگ مثانه و تولیدكننده عرق در بدن.
2- تقویت كننده مثانه و دفع كننده زخمهای داخلی برای درمان كك و مك و لكهای صورت، گوشت خربزه را له كنید و روی صورت بمالید.
3- برعكس آنچه كه در ایران مرسوم است و خربزه را با غذا یا بعد از غذا به عنوان دسر می خورند، بهتر است با فاصله زیادی قبل از غذا آن را خورد.
4- خوردن خربزه كال در كسانی كه معده ای ضعیف دارند ممكن است تولید اسهال كند و خلط را افزایش دهد.
5- این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود. زیاد خوردن آن هم تولید گرمی می كند.
6- خوردن خربزه به همراه عسل خطرناك و مضر است. افراط در خوردن خربزه تولید ورم روده می كند.
آشنایی با خواص خربزه
خواص خربزه از نظر احادیث :
در آن درد و ناراحتی نیست طعام، نوشابه، میوه، گیاه خوشبو ، اشنان ، خوشبو کننده و نان خورشت است.
بر باه می افزاید مثانه را میشوید در روایتی وارد شده خربزه سنگ مثانه را ذوب میکند.

 

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...