هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می كند و بهترین میوه تابستان است .
1)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون كمك می كند.
2)هندوانه معده را تقویت می كند.
3)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است.
4)مغز تخمه هندوانه كرم های معده و روده را از بین می برد.
5)هندوانه برای ورم مثانه مفید است.
6)هندوانه بدن را تازه و شاداب می كند.
7)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است.
8)آب هندوانه مخلوط با سكنجبین علاج كننده یرقان و دفع كننده سنگ كلیه است.
9)برای خنك كردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شكر بخورید.
10)برای برطرف كردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید.
11)برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید.
12)هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یكساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می كند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط كرد زیرا تولید نفخ شكم می كند.

صفحات: 1 ·

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...