این نوع توت حاوی منبع خوبی از ویتامین سی و آنتی اکسیدان بالایی است.مصرف آن مقاومت بدن را در برابر عوامل عفونت زا افزایش داده و التهاب را از بین برده و با رادیکالهای آزاد مضر برای بدن مبارزه میکند.

مصرف شاتوت در افراد دچار واریس سبب کاهش نشت دیواره نازک رگ های خونی میشود و آنتی اکسیدان هایی به نام انتوسیانیدین آن به بهبود بافت پیوندی آسیب دیده کمک میکند.
غرغره آب شاتوت برای زخم ها و جوش های دهان مفید است و ورم حلق،درد گلو و تورم لثه را التیام میبخشد.
شاتوت عملکرد مغز را بهبود بخشیده و آن را تقویت میکند.
شاتوت از ساخته شدن کلسترول بد که به بیماریها و حملات قلبی منجر میشود جلوگیری میکند.
شاتوت دارای ویتامین های C،E وA و املاح روی،پتاسیم،آهن ،کلسیم و منیزیم است.
به دلیل داشنن ویتامین Aدر شادابی و زیبایی پوست نقش بسزایی دارد.
شاتوت به طور موثری از رشد سرطان سینه و دهانه رحم جلوگیری میکند.
توصیه:شاتوت از میوه هایی است که حتما فریز کنید و همیشه از خواصش استفاده ببرید.شاتوت تازه به سرعت فریز شود،مواد مغذی آن حفظ میگردد.

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...