طب سنتی 2/دانستنی های تغذیه ای

قسمت 2

-چای سرد و سودازا است و عروق را میبندد. در زمستان از جوشانده نعنا و در تابستان از جوشانده بهارنارنج استفاده کنید.

- عسل درمان فوری سردی بدن است. (عسل گیاهی شیره انگور یعنی اگر عسل نبود جایگزین است)

 - یک پر نمک میتواند بدن را گرم کند. (نمک درمان هزار درد است. حضرت علی(ع) )

- جوشانده زعفران و بهارنارنج فرح بخش و نشاط آور است.

- خوردن ترشی با ماهی وخوردن سرکه با ماست باعث ایجاد برص و لکه های پوستی (ویتیلیگو) میشود.

- دود اسپند سریع جذب مغز میشود و آنرا گرم می کند.

- نوشیدن شیر فقط با عسل و خرما توصیه میگردد در غیر اینصورت باعث سردی تن میشود.

- عطسه عروق را منبسط میکند و عروق ریز مغز را باز میکند.

- بی حسی های دندانپزشکی باعث سردی تن میگردد و موهای صورت را سفید میکند. برای رفع این مشکل اگر همان لحظه نمک روی آن قرار دهید سردی را از بین میبرد.

- بهترین رقیب حجامت پیاده روی است.

- غذاهای سرد پوکی استخوان می آورد. میتوان کلسیم لبنیات را از انجیر و بادام درختی که گرم هستند تامین کرد .

- اگر بخواهید اعتیاد را یکدفعه ترک کنید باعث سکته خواهد شد. مواد مخدر گرم اول و سرد آخر می باشد و باید برای ترک آن غذاهای گرم را جایگزین غذاهای سرد کنید.

- گشنیز بیش از حد غم زاست ( به خاطر سردی)

- سوپ گندم بهترین خونساز است و برای همه مزاجها خوب است.

- انواع ویتامین ب۱۲ در نان جو وجود دارد که باعث می شود موهای سر سفید نشوند.

- خرما برای مادران شیرده بسیار مفید است و باعث افزایش شیر و صبور شدن فرزند می گردد.

- آبگوشت حکیمانه ترین غذای ایرانی است.

- خوردن آب یخ و آب بین غذا اصلی ترین عامل در بروز مشکلات کبدی از جمله کبد چرب است.

- قارچ بسیار سرد است و استمرارش بدن را سرد می کند.

موضوعات: پزشکی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...