1- اگر «سدر» را خشك كرده و بعد آسياب نماييد، آرد آن جهت اسهال و زخم معده مفيد است.
2- مبتلايان به زخم معده كه نمي‌توانند ميوه‌ي خام بخورند، به آساني مي‌توانند «سيب» را رنده كرده، بدون پختن نوش‌جان نمايند. زيرا بر روي درخت با حرارت آفتاب به حد كافي پخته مي‌شود.
3- چنانچه آب ميوه‌ي «به» را در «روغن زيتون» ريخته و آن را غليظ نماييد، تنقيه‌ي آن جهت معلجه‌ي اسهال و زخم معده اثر معجزه‌آسا دارد.
4- عرق و اسانس «نعنا» ترشحات زياد معده را كم مي‌كند و مسكن درد و زخم معده و سوزش آن است.
5- تنقيه جوشانده چوب «سدر» جهت زخم معده و روده مفيد است.
6- مي‌توانيد كمي «ناردان» را با هم وزنش «برنج»، و «جو پوست كنده»، مخلوط كرده، در آب بجوشانيد. براي معالجه زخم معده مفيد مي‌باشد.
7- «مشك زميني» براي معالجه زخم معده مفيد مي‌باشد.
8- «اختر زغال» (زغال اخته) براي مبتلايان سودمند بوده و معده و روده‌ها را تقويت مي‌نمايد.
9- «علف هفت بند» داراي تانن زياد بوده و سرشار از سيليس مي‌باشد. به همين جهت در زخم معده و روده تجويز مي‌شود.
10- مهمترين خاصيت درماني «سيب زميني» كه شايان توجّه و تحسين است، معالجه زخم معده مي‌باشد. يب‌زميني به علّت داشتن دياستاز و آنزيمي مخصوص، زخم‌هاي معدي را التيام و فضولات خارجي معدي را كه غالباً سبب زخم هستند، همراه خود دفع مي‌نمايد.
11- «روغن كفري» (پوست شكوفه خرماي نر) كه پس از رسيدن با مواد وسط آن نيم‌كوب كرده، با مساوي آن «روغن زيتون» مخلوط نموده، سه چهار روز، روزي چندبار به هم زده و يكنواخت سازيد، داروي خوبي براي زخم معده و سردرد است.
12- «باقلا» براي مبتلايان غذاي خوبي است.
13- «تخمه كدو» براي مبتلايان نافع است.
14- زرده‌ي عسلي «تخم‌مرغ» مفيد است.
15- نوشيدن «عرق برگ بارهنگ» براي زخم معده و زخم‌هاي داخلي بسيار مفيد است.
16- «روغن كنجد» روي خمول (پرزها) معده را پوشانده، آن‌ها را چرب و نرم نگاه مي‌دارد. از اين رو جهت مبتلايان به زخم معده ارزش زيادي دارد.
17- ميوه «بلوط» براي دل پيچه و زخم معده و روده نافع است.
18- عصاره «شيرين بيان» همراه با «عسل» جهت مبتلايان به زخم معده بهترين اكسير است، زيرا از انبساط و انقباض معده جلوگيري كرده و اين آرامش جدار معده، سبب بهبود زخم مي‌شود.
19- از ميوه و برجستگي‌هاي روي ساقه «مورد» جهت معالجه زخم معده استفاده كنيد.
20- بو داده «برنج» جهت رفع زخم معده نتايج نيكو دارد. براي اين كار اگر برنج را به طوري بو دهيد كه رنگ آن سرخ و تيره و سياه نشود و نسوزد و بعد ده تا پانزده مثقال آن را صاف كرده ناشتا بياشاميد، سودمند مي‌باشد.
21- براي درمان زخم معده و روده، نوشيدن جوشانده گياه «دم اسب» معجزه است.
22- قسمت‌هاي مختلف گياه «شاهدانه» آرام كننده دردهاي معدي است.
23- اگر «انجير» و «عسل» را به نسبت مساوي با هم مخلوط نماييد، بسيار مفيد است.
24- ريشه «شيرين بيان» را شسته و بجوشانيد تا به صورت شيره در آيد. 50 گرم از اين شيره غليظ را با آب مخلوط كرده، قبل از هر وعده غذا يك يا دو جرعه بنوشيد.
25- دكتر چارمت استاد دانشگاه سانه فورت كاليفرنيا اظهار كرده كه بيش از يكصد نفر كه مبتلا به زخم معده بوده‌اند با تجويز مصرف يك ربع ليتر عصاره «كلم» جوشانده شده قبل از صبحانه، درمان نموده و گفته است بيماراني را كه كاملاً مأيوس بوده‌اند در مدّت 15 روز، بهبود بخشيده است، چون كلم داراي مقدار زيادي سولفور و يد است.
26- براي درمان زخم معده، مصرف «حبوبات»، «بقولات» و «سبزي‌ها» را افزايش دهيد.
27- «خارخاسك»، «رازيانه»، «سوسنبر»، «نعنا»، «كتان»، «كنگر»، «بابونه» و «گل هميشه بهار» مفيد مي‌باشند.

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, د-ر-ز  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...