چربي خون (كلسترول)
1- «جو» به علّت داشتن انواع ويتامين‌هاي «B» زياد از بالا رفتن چربي خون جلوگيري مي‌كند.
2- «هويج» با چربي خون كه دشمن سرسخت جواني است مي‌جنگد.
3- جوشانده دم كرده برگ «نعناع» ضد كلسترول بوده و خون غليظ را طبيعي مي‌نمايد و روي اين اصل به اشخاصي كه خون غليظ دارند و چربي خونشان زياد است توصيه مي‌شود به‌جاي چاي، از دم كرده نعنا خشك استفاده نمايند.
4- «كدو» در زيادي چربي خون اثرات معجزه آسا دارد.
5- آب نوع مسمايي «كدو» را گرفته روي آن كمي «آب ليمو» ريخته و روزي يك ليوان بزرگ ميل نماييد.
6- ميوه «آرتيشو» سرشار از ويتامين‌هاي «A» و «B» مي‌باشد و املاح معدني مثل گوگرد، منگنز و فسفر زياد دارد. چربي و اوره‌ي خون را پائين مي‌آورد.
7- «مرزه» مفيد است.
8- يك قاشق سوپ‌خوري پوست خشك «سيب» را ريزريز كنيد و در يك فنجان بزرگ آبجوش بريزيد و روي آتش بگذاريد تا به مدّت 15 دقيقه بجوشد. بعد آن را صاف كنيد و بنوشيد و همه روزه دوبار بعد از غذا اين جوشانده ساده را بنوشيد. به طور قطع كلسترول اضافي خون شما كم خواهد شد.
9- براي كاهش كلسترول، مصرف غذاهاي گياهي سرشار از الياف (ميوه‌ها، سبزي‌ها، حبوبات و بقولات) را افزايش مي‌دهد.
10- «الياف جو» سطح كلسترول خون را به شدّت كاهش مي‌دهد.
11- ميوه‌هاي تازه‌اي چون «گلابي»، «سيب»، «گريپ فروت» و «پرتقال» سطح كلسترول را كاهش مي‌دهد.
12- مطالعات بسياري رابطه مستقيمي را بين فعاليت جسماني (ورزش) و سطح كلسترول نشان داده‌اند.
13- «سير» و «پياز» هر دو روي پائين آوردن كلسترول خون تاثير دارد.
14- «كنگر فرنگي» در كاهش كلسترول خون تا حدود زيادي مؤثر است .
15- «سيب»، «انار»، «موسير»، «گزنه»، «گلابي» و «بومادران» مفيد مي‌باشند.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ج-ح-خ-چ  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...