کاهو به لحاظ درمانی فوق العاده،سرشار از نمک های معدنی با خاصیت قلیایی است،به همین سبب خون را تصفیه میکند.
آب کاهو،خنک و شادابی بخش است و میزان فراوانی منیزیم در آب آن سبب تقویت بافت عضلانی،اعصاب و مغز میشود.
استفاده از کاهو به علت داشتن املاح فراوان بخصوص منگنز و روی برای جلوگیری از ریزش و سفید شدن مو مفید است.
هرچه کاهو سبزتر باشد،ویتامین بیشتری دارد،لذا برگ های بیرونی کاهو ارزش خوراکی بسیار دارد.
سلولز موجود در کاهو حجم مواد داخل روده و حرکات روده را افزایش میدهد که این امر درمان یبوست را آسان میکند.
کاهو موجب افزایش گلبول های قرمز خون شده و آهن موجود در آن برای درمان کم خونی مفید است.

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...