روش های تیز کردن قیچی
1 - با سنگ چاقو تیزکن چند بار روی تیغه های قیچی بکشید و در پایان براده های قیچی را از روی آن ها تمیز کنید. توجه داشته باشید که هیچ براده ای روی قیچی نماند، چرا که باعث زنگ زدن آن می شود.

2 - از شیشه برای تیز کردن قیچی استفاده کنید. علاوه بر این که باید مراقب دست تان باشید، یک لیوان شیشه ای ارزان قیمت و بی استفاده را روی لبه قیچی بکشید. همچنین می توانید از یک بطری شیشه ای استفاده کنید و قیچی را تا زمانی که به اندازه دلخواه تیز شود، دور لبه آن بکشید.

3 - قیچی های ظریف مانند خیاطی و کاردستی را با بریدن یک یا چند کاغذ آلومینیمی تیز کنید. بهتر است از کاغذ آلومینیمی ضخیم استفاده کنید تا تیزتر شود.

4 - با چند بار بریدن کاغذ سنباده، قیچی شما تیز تر خواهد شد. پس از این کار، تیغه های قیچی را بشویید و خشک کنید. بعد از انجام مراحل ذکر شده، شما یک قیچی تیز خواهید داشت.

 

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...