1.برای جلوگیری از خشک شدن سیر آن را در روغن زیتون قرار دهید.

2.روغن زیتونی که طعم سیر گرفته است را میتوانید در غذا بریزید.

3.قرار دادن سیر در آب گرم برای جداشدن راحت تر پوست آن راهکار مفیدی است.

4.از سرخ کردن بیش از انداره سیر اجتناب کنید زیرا طعم تلخی میگیرد.

5.سیر در کتلک ،آش، ماکارونی، بادمجان،میرزاقاسمی و… طعم خارق العاده ای به غذای شما میدهد.

6.برای از بین بردن بوی بد سیر در دهان میتوانید بعد از مصرف جعفری بجوید.

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...