● ﺑﺎ ﻏﺬﺍﯼ ﮐﭙﮏ ﺯﺩﻩ ﭼﮑﺎﺭ ﮐﻨﯿﻢ؟
ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﮑﺎﺭ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺮﺩ؟ ﺁﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺭ ﺭﯾﺨﺖ؟ ﺧﯿﺮ، ﺷﻤﺎ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻇﺮﻑ ﺩﺭ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﭼﻨﺪ ﺣﺒﻪ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺧﻮﺏ ﺑﺒﻨﺪﯾﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﯼ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﮐﻪ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺩﯾﺪ ﮐﻪ ﭘﻨﯿﺮﻫﺎ ﮐﭙﮏ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﻫﻤﻪ ﮐﭙﮏ ﻫﺎ ﺟﺬﺏ ﻗﻨﺪ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ. ﯾﺎﺩﺗﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﻗﻨﺪﻫﺎ ﺭﺍ ﺣﺘﻤﺎً ﺩﻭﺭ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ!

● ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺨﺘﻪ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﺟﺮﻡ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ:
ﺑﺮﺍﯼ ﭘﺎﮐﺴﺎﺯﯼ ﺗﺨﺘﻪ ﺁﺷﭙﺰﺧﺎﻧﻪ ﮐﻪ ﻣﻌﻤﻮﻻً ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺧﺮﺩ ﮐﺮﺩﻥ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺭﻧﮓ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﺩ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﺗﺨﺘﻪ ﻫﺎﯼ ﭼﻮﺑﯽ ﯾﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮑﯽ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺳﺮﮐﻪ ﺷﺴﺖ ﻭ ﺷﻮ ﺩﻫﯿﺪ.

● ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﮐﺎﻫﻮ:
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻃﻌﻢ ﺳﺎﻻﺩ ﮐﺎﻫﻮ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﭼﻨﺪ ﺑﺮﮒ ﻟﻄﯿﻒ ﺗﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﻫﻢ ﭼﻨﯿﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﻊ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﺭﯾﺰ ﺳﯿﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﺎﻫﻮ ﺍﺳﺖ، ﺑﻪ ﺁﻥ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ ﺳﺮﮐﻪ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺑﺸﻮﯾﯿﺪ.

● ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﮐﻢ ﺧﻮﻥ:
ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﮐﻢ ﺧﻮﻥ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﻭ ﯾﮏ ﻣﺸﺖ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺗﺎﺯﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺧﺮﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﻫﻮﯾﺞ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﯿﻔﺰﺍﯾﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﺨﯿﺴﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺻﺎﻓﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻓﺸﺎﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺁﺏ ﺳﯿﺐ ﺩﺭﺧﺘﯽ ﯾﺎ ﮔﻼﺑﯽ ﯾﺎ ﺍﻧﮕﻮﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻨﻮﺷﯿﺪ.

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...