1- مخلوطی از نمک و آب لیمو، یا نمک آغشته به لیموی تازه برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن سینک، تخته گوشت و … موثر است. نمک، چربی ظروف را از بین می برد.

2 - آرد ذرت
این ماده غذایی لکه های چربی را از بین می برد و برای تمیز کردن نقره و پنجره نیز کاربرد دارد.

3 - سرکه سفید
از سرکه برای تمیز و ضدعفونی کردن اجاق گاز و حتی باز کردن لوله های مسدود، استفاده می شود.

4 - جوش شیرین
این ماده برای تمیز کردن ظروف و کاشی ها کاربرد دارد. بوی نامطبوع فرش و قالی و سطل زباله را از بین می برد.

5 - روغن استوقودوس
روغن استوقودوس، اکالیپتوس، رزماری، لیمو و نعناع خاصیت ضدعفونی کننده دارد و باکتری و کپک را از بین می برد.

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...