ﺍﻧﺎﺭ ﺳﺮﻣﺎﺧﻮﺭﺩﮔﯽ ﺭﺍ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ
*************************
ﺍﻧﺎﺭ ﻣﯿﻮﻩﺍﯼ ﺧﻮﻥﺳﺎﺯ، ﻣﻘﻮﯼ ﻗﻠﺐ، ﻣﻔﺮﺡ، ﺩﻓﻊﮐﻨﻨﺪﻩ ﭼﺮﺑﯽ،
ﺭﻓﻊﮐﻨﻨﺪﻩ ﺳﻤﻮﻡ ﺍﻏﻠﺐ ﻋﻔﻮﻧﺖﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﺩﺍﻓﻊ ﺣﺮﺍﺭﺕ
ﺍﺳﺖ.
***********************************
ﺭﺏ ﺍﻧﺎﺭ، ﺑﺮﮒ ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﺿﻌﻒ ﻣﻌﺪﻩ، ﮐﻤﯽ ﺍﺷﺘﻬﺎ، ﺗﻬﻮﻉ،
ﺿﻌﻒ ﻋﻤﻮﻣﯽ، ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺧﻮﻥ ﻭ ﺩﺭ ﺭﻓﻊ ﻣﯿﮕﺮﻥ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻔﯿﺪ
ﺍﺳﺖ.
*******************************
ﺧﻮﻥ ﺳﺎﺯﯼ ﻭ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻓﻘﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻣﻮﺛﺮ ﺍﺳﺖ.
***************************************
ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﺎ ﻫﺴﺘﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ﮔﻮﺍﺭﺷﯽ
ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽﺷﻮﺩ، ﮔﻔﺖ : ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺎﺭ ﺣﺎﺋﺰ
ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﺳﺖ، ﻭﺟﻮﺩ ﻣﻮﺍﺩ ﭘﻠﯽ ﻓﻨﻮﻟﯿﮏ، ﺁﻧﺘﯽ ﺳﯿﺎﻣﯿﻦ،
ﺍﺳﯿﺪﺍﻻﮊﯾﮏ ﮐﻪ ﺟﺰﺀ ﺭﻧﮕﺪﺍﻧﻪﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﻧﺎﺭ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺩﺭ
ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺳﯿﻨﻪ ﻭ ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ﻧﻘﺶ ﺑﻪ ﺳﺰﺍﯾﯽ
ﺩﺍﺭﺩ.
*********************************************
ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺗﺼﻠﺐ ﺷﺮﺍﯾﯿﻦ، ‌ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﻭ ﮐﺎﻫﺶ
ﻓﺸﺎﺭ ﺧﻮﻥ، ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﻭ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﮐﻢ ﺧﻮﻧﯽ ﻧﻘﺶ ﺑﻪ ﺳﺰﺍﯾﯽ
ﺩﺍﺭﺩ.
*********************************
ﺁﻧﺘﯽ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﻧﺎﺭ ﺳﻪ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﭼﺎﯼ ﺳﺒﺰ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ
ﻧﺸﺎﻥ ﺍﺯ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ
ﻋﺮﻭﻗﯽ ﺩﺍﺭﺩ.
**************************************
ﺍﻧﺎﺭ ﺩﺭ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﭘﻮﮐﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺩﺭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﺎﺋﺴﮕﯽ
ﻧﻘﺶ ﻣﻬﻤﯽ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺯﻧﺎﻥ ﺳﺎﻟﻤﻨﺪ ﺗﻮﺻﯿﻪ
ﻣﯽﺷﻮﺩ.
***********************************
ﺍﺧﯿﺮﺍ ﺑﺎ ﺗﮑﻨﻮﻟﻮﮊﯼﻫﺎﯼ ﺟﺪﯾﺪ، ﺍﺯ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﻧﺎﺭ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺍﺳﺘﺨﺮﺍﺝ
ﻣﯽﺷﻮﺩ ﮐﻪ ﺍﺛﺮﺍﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻔﯿﺪﯼ ﺩﺭ ﺑﺪﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺣﺎﻭﯼ ﺍﻣﮕﺎ
۳ ﻭ ﺍﺳﯿﺪ ﭼﺮﺏ ﺍﺷﺒﺎﻉ ﻧﺸﺪﻩ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻣﺎﻧﻊ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﻼ ﺑﻪ
ﺑﯿﻤﺎﺭﯼﻫﺎﯼ ﻗﻠﺒﯽ ﻭ ﻋﺮﻭﻗﯽ ﻣﯽﺷﻮﺩ

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...