ﭘﯿﺸﮕﯿﺮی از سرطان : ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺁﻧﺘﯽ‌ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻧﻪ ﺍﻧﺒﻪ ﺩﺭﺑﺮﺍﺑﺮ ﺳﺮﻃﺎﻥ‌ﻫﺎﯼ ﺭﻭﺩﻩ، ﺳﯿﻨﻪ، ﭘﺮﻭﺳﺘﺎﺕ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ. ﺍﯾﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎﺕ ﺷﺎﻣﻞ ﮐﺮﺳﺘﯿﻦ، ﺍﯾﺰﻭﮐﺮﺳﺘﯿﻦ، ﺍﺳﺘﺮﺍﮔﺎﻟﯿﻦ، ﻓﯿﺴﺘﯿﻦ، ﺍﺳﯿﺪ ﮔﺎﻟﯿﮏ ﻭ ﻣﺘﯿﻞ‌ﮔﺎﻻ‌ﺕ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺁﻧﺰﯾﻢ‌ﻫﺎﯼ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﯽ‌ﺑﺎﺷد.

ﮐﺎﻫﺶ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ: ﻣﺤﺘﻮﯼ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﻓﯿﺒﺮ، ﭘﮑتن ﻭ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﺩﺭ ﺍﻧﺒﻪ ﺑﻪ ﮐﺎﻫﺶ ﮐﻠﺴﺘﺮﻭﻝ ﻣﺨﺼﻮﺻﺎً ﻟﯿﭙﻮﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﮐﻤﮏ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ

ﭘﺎﮐﺴﺎﺯﯼ ﭘﻮﺳﺖ: ﻫﻢ ﺩﺍﺧﻠﯽ ﻭ ﻫﻢ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﻧﺒﻪ ﻣﻨﺎﻓﺬ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺟﻮﺵ‌ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﻣﯽ‌ﺑﺮﺩ. ﺳﻼ‌ﻣﺖ ﭼﺸﻢ: ﯾﮏ ﻓﻨﺠﺎﻥ ﺍﻧﺒﻪ ﺧﺮﺩ ﺷدﻩ 25 ﺩﺭﺻﺪ ﺍﺯ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻣﻮﺭﺩﻧﯿﺎﺯ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ ﺍﺯ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ A ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺑﯿﻨﺎﯾﯽ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺍﺯ ﺷﺐ‌ﮐﻮﺭﯼ ﻭ ﺧﺸﮑﯽ ﭼﺸﻢ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ میکند. ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮔﻮﺍﺭﺵ: انبه ﺣﺎﻭﯼ ﺁﻧﺰﯾﻢ‌ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺮﻭﺗﺌﯿﻦ ﺭﺍ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻣﯽ‌ﮐﻨﻨﺪ. ﻓﯿﺒﺮ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺍﻧﺒﻪ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﻪ ﻫﻀﻢ ﻭ ﺩﻓﻊ ﻏﺬﺍ ﮐﻤﮏ ﻣﯽ‌ﮐﻨﺪ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ: ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺑﺎﻻ‌ﯼ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C ﻭ A ﺩﺭ ﺍﻧﺒﻪ ﺑﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺎﺭﺍﺗﯿﻨﻮﺋﯿﺪﻫﺎ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺍﯾﻤﻨﯽ ﺑﺪﻥ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺳﺎﻟﻢ ﻭ ﻗﻮﯼ ﻧﮕﻪ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ.

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...