تره :

کاهنده فشار و کلسترول خون

تره دو نوع دارد:برگ های یکی کوتاه و نازک و دیگری تره فرنگی با برگ های پهن و قوی
تره به دلیل پتاسیم بالایی که دارد ادرار آور خوبی بوده و سموم را دفع و از فشار و کلسترول بد خون می کاهد.منیزیم آن از بروز سرطان روده و پروستات جلوگیری کرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان کرده،از سوزش معده کاسته و یبوست دایمی و بواسیر را بهبود می بخشد.

ناراحتی های طحال را برطرف کرده و برای نقرس و درد مفاصل مفید است،تره هر چقدر ظریف تر و جوان تر باشد قابلیت هضم بهتری داشته و مواد مغذی آن بهتر جذب میشود(قابل توجه کسانیکه میگن سبزی خوردن نفاخ هست رعایت این نکته مانع نفخ میشه)

تربچه

تربچه با سلول های سرطانی می جنگد

انواع ترب سفید،سیاه و قرمز وجود دارد.
ترب طبیعت گرم دارد به دلیل دارا بودن مواد گوگرددار خاصیت ضدعفونی کنندگی فراوانی دارد.
ویتامین C فراوان آن در رفع بیماری های دهان و پیوره موثر است و از پوسیدگی دندان ها می کاهد.این ویتامین در برگ تربجه چندین برابر بیشتر است و اگر به همراه غذا خورده شود،به جذب آهن کمک میکند.

به دلیل دارا بودن ید برای بیماران مبتلا به گواتر مفید است و با تنظیم سوخت و ساز بدن ،گردش خون را بهبود می بخشد و برای دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا مفید است.

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...