خواص شکوفه های انگور
* شکوفه انگور تقویت کننده قلب و معده است.
* شکوفه انگور، بهبود دهنده ی استفراغ، آروغ و سکسکه است.
* شکوفه انگور، ترش کردن غذا در معده را درمان می‌کند.

برای موارد فوق می‌توان 10 گرم از گرد شکوفه انگور را با کمی آب خورد و یا آن را جوشاند و بعد از هر وعده غذایی، نیم تا یک استکان، مانند چای نوشید.

خواص اشک مو
- شیره بهاری مو(اشک مو) به مقدار یک قاشق قهوه‌خوری صبح ناشتا برای دفع سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا مفید و موثر است.
- کمپرس زخم‌ها با شیره بهاری(اشک مو) باعث التیام سریع زخم‌ها می‌شود.
- اگر چشم قرمز شده و یا مژه‌ها ورم کرده باشند، با ریختن اشک مو در چشم، خیلی زود ورم مژه و قرمز شدن چشم معالجه می‌شود.
- اشک مو، زگیل را درمان می‌کند و به دفعات باید بر روی زگیل مالیده شود.
- اگر اشک مو را بر روی تب‌خال بمالند، آن را مداوا می‌کند.

 

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...