بي‌اشتهايي‌

1- اگر «پرتقال» قبل از غذا خورده شود، محرك اشتهاست.

2- نوشيدن دو تا سه فنجان از شربت «برگ بو» قبل از هر وعده غذا مفيد است (شرح در تجويز 9 آنژين)

3- 20 گرم ساقه‌هاي خشك و گلدار «پونه كوهي» را در يك ليتر آب جوش بريزيد. مدّت 12 دقيقه كنار بگذاريد تا دم بكشد. بعد آن را صاف كنيد. با «عسل» شيرين سازيد و قبل از هر وعده غذا يك فنجان از آن بنوشيد.

4- 8 تا 10 عدد برگ تازه و يا 10 گرم برگ خشك «سوسنبر» را در يك فنجان آب جوش بيندازيد تا به مدّت 12 دقيقه بماند بعد آن را صاف كنيد و با «عسل» شيرين سازيد و بنوشيد اين «عسل» را در روز 3 ال 4 بار تكرار كنيد.

5- نوشيدن شربت «ريوند» درمان كم خوني و بي اشتهايي است

6- «غازياقي» اشتهاآور است.

7- «هلو» اشتها را زياد مي‌كند.

8- «فلفل» اشتها را زياد مي‌كند.

9- به آن‌هايي كه از بي اشتهايي رنج مي‌برند توصيه كنيد كه «گوجه فرنگي» را قبل از غذا به عنوان اشتهاآور نوش جان نمايند. براي اين كار بهتر است كه گوشت آن را با مقدار مساوي ماست مخلوط كرده و در يخچال بگذاريد و نيم ساعت قبل از غذا نوش جان كنيد.

10- «كرفس» اشتها را زياد مي‌كند.

11- «زردچوبه» اشتهاآور است.

12- خوردن «مشكطرامشير» به مقدار كم اشتهاآور است.

13- «عرق بهار نارنج» براي تقويت اشتها نافع است.

14- چنانچه به نان، «سياه دانه» يا «كنجد» بزنيد، اشتها را زياد مي‌كند.

15- «سقز» محرك اشتها است.

16- بذر «ترب» اشتهاآور است.

17- «چغندر» داراي «ويتامين A»، انواع ويتامين‌هاي «B» و «C» بوده و اشتهاآور است.

18- براي رفع كم اشتهايي مي‌توانيد از «عسل» استفاده كنيد.

19- بذر «كرفس»اشتهاآور است.

20- «باميه» اشتها به غذا را زياد مي‌كند.

21- بذر «سعتر» زياد كننده اشتها است.

22- نمك زده و «كهنه پنير» در صورتي كه فاسد نشده باشد، اشتها را تحريك مي‌نمايد.

23- پوست «ليموترش» مقوي قلب و معده بوده، اشتها را زياد مي‌كند.

24- اگر «انجير» را قبل از غذا بخوريد، اشتها را تحريك مي‌كند. 25- «سيب» اشتهاآور است.

26- «اسفناج» اشتها، مخصوصاً اشتهاي اطفال را زياد مي‌كند.

27- بهترين موقع خوردن «خربزه»، يكي دو ساعت بعد از صرف غذا است. ولي اشتهاآور است و بايستي قبل از غذا خورده شود.

28- «ريواس» اشتهاآور مي‌باشد.

29- «مشك زميني» اشتها را زياد مي‌نمايد.

30- خوردن ميوه خام «به» اشتها را زياد مي‌كند.

31- ميوه «زالزالك» مقوي معده بوده، اشتها را زياد مي‌كند.

32- ترشي «پياز» جهت زياد شدن اشتها سودمند است.

33- ميوه رسيده و ياقوتي رنگ «زيتون» مقوي معده بوده و اشتها را زياد مي‌كند.

34- خوردن مقدار كمي از پوست درخت «بيد» اشتها را باز مي‌كند و دستگاه گوارش را تقويت مي‌نمايد.

35- برگ «شنبليله» كمي ملين بوده، اشتها را زياد مي‌كند.

36- برگ و گل «زبان پس قفا» اشتها را باز مي‌نمايد.

37- «مارچوبه» براي رفع بي اشتهايي مفيد مي‌باشد.

38- ترشي‌اي كه با برگ و ساقه نوع خوشبوي «گلپر» درست مي‌شود براي معالجه كم اشتهايي به كار مي‌رود.

39- جوشانده گياه «خارشتر» اشتهاآور و مقوي است.

40- كليه قسمتهاي گياه «خار مرار» كمي تلخ و اشتهاآور است.

41- دم كرده سر شاخه‌هاي گلدار «علف هزار چشم» اشتهاآور است.

42- ميوه تازه ترش «انبه» اشتهاآور است.

43- جوشانده برگ پخته «زردآلو» اشتهاآور است. 44- «گلابي» ترش اشتهاآور است.

45- «شاه توت»، «سماق»، «ريشه جعفري»، «مرزه»، «نخود»، «دوغ» و «شش شاخ» اشتهاآور هستند.

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ب- پ- ت-ث  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...