1- «اسفناج» گويچه‌هاي قرمز خون را زياد مي‌كند و بهترين غذا براي اشخاص كم‌خون است.
2- «موز» يكي از ميوه‌هاي خونساز است.
3- «خرماي رسيده»، كثيرالغذا و خونساز است.
4- «زالزالك» براي كم‌خوني اثر نيكويي دارد.
5- پخته «ماش» با روغن بادام و ساير روغن‌هاي گياهي مولد خون صالح است.
6- خوردن نوع زودپز «نخود» خونساز است.
7- آب ميوه تازه «انگور» چنانكه از دانه‌هاي سالم و تخمير نشده گرفته شود براي كم خوني سودمند است.
8- خانواده «زردك» براي كم خوني مفيد هستند.
9- خشك شده «گوجه» كه بيشتر به نام «آلوچه خشكه» فروخته مي‌شود، درمان كم خوني است.
10- مداومت در خوردن «يونجه» مولد خون پاك است.
11- «باقلا» سرشار از «ويتامين‌هاي A، B، و C» هست و املاح مفيدي از آهن، آهك و فسفر دارد و به همين جهت در دسته غذاهاي خونسار است.
12- آب‌هاي «ليمونادي» كلسيم‌دار به علّت داشتن آهن، ضد كم خوني هستند.
13- از دم كرده 15 تا 20 گرم «اقاقيا» در يك ليتر شراب قرمز، شرابي مقوي به دست مي‌آيد كه براي كم‌خوني نافع است.
14- پوست ريشه «كور» جهت كم‌خوني تجويز مي‌شود.
15- نوشيدن شربت «ريوند» (به‌شرح تجويز 3 يبوست) درمان كم خوني است.
16- از برگ هاي «كلم سبز يا قرمز»، خام‌خام به صورت سالاد قبل از هر وعده غذا ميل كنيد. چون برگ هاي كلم داراي مقدار زيادي كلسيم و گوگرد مي‌باشد، معالج كم‌خوني است.
17- مخلوطي از آب «تره» به مقدار 20 گرم مخلوط با «عسل» درمان كم خوني است.
18- پنج گرم برگ و گل «افسنتين» را در يك ليتر آب جوش بريزيد و بجوشانيد پس از خنك شدن و جا افتادن، صاف كنيد و با «عسل» شيرين سازيد. قبل از نهار و شام يك استكان از آن بنوشيد.
19- نوشيدن روزانه 3 تا 5 فنجان از شربت شيرين كرده «بارهنگ» مفيد است.
20- غذاي «ذرت» براي اشخاص كم خون بسيار مفيد است.
21- جوشانده برگ يا پوست سبز «گردو» درمان كم خوني است.
22- «عدس» يكي از خوراكي‌هاي ضد كم خوني است.
23- بعد از هر وعده غذا تعداد پنج تا شش «فندق» خام بخوريد.
24- نوشيدن «شربت جو» (شرح در تجويز 11 آنژين)، برطرف مي‌كند.
25- 20 تا 30 گرم از برگ و شاخه‌هاي خشك گزنه را در نيم ليتر آب سرد بريزيد و به مدّت 5 دقيقه بجوشانيد. سپس به مدّت 10 دقيقه كنار بگذاريد تا خوب دم بكشد بعد آن را صاف كنيد و هر روز 3 تا 4 بار، هر بار يك فنجان بنوشيد.
26- «انگور» به علّت داشتن آهن، منگنز و منيزيم داروي كم خوني است.
27- مغز «قلم استخوان» مفيد است.
28- در خانواده «لوبيا» مقدار آهن زياد است و از كم خوني جلوگيري مي‌نمايد.
29- «هندوانه» سازنده خون است.
30- در هند و چين از ميوه رسيده «آناناس» به عنوان خونساز استفاده مي‌شود.
31- «توت» خونساز است.
32- «كدو» خونساز است و خون صالح توليد مي‌كند.
33- در فرانسه معمول است در موارد كم خوني صبح ناشتا يك ليوان «آب هويج» مي‌خورند.
34- «ماءالشعير» خونساز است .
35- «گردو» خونساز است.
36- «انار»، «سيب»، «زنجبيل»، «گزنه»، «شبدر»، «بومادران»، «بارهنگ»، «كاكوتي»، «گل گندم»، «شاه‌پسند وحشي»، «گل آفتابگردان»، «تخمه آفتابگردان»، «كنجد»، «چاي كوهي»، «افسنتين» و «كرفس» مفيد مي‌باشند.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ف-ق-ک- گ- ل  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...