برای درست کردن براونی و کوکی‌های چسبنده که به ظرف فر می‌چسبند از این شگرد استفاده کنید. داخل ظرف شیرینی پزی را کاملاً چرب کنید، سپس یک کاغذ روغنی داخل آن بگذارید به طوری که از دو سمت ظرف، کاغذ روغنی به اندازه 5 سانتیمتر از هر طرف بیرون قرار بگیرد. روی کاغذ را نیز با روغن کاملاً چرب کنید. سپس مایهٔ کیک و یا براونی را داخل ظرف بریزید. این روش کمک می کند تا پس از پخته شدن براونی و یا کیک، به کمک دو طرف کاغذ که خارج از ظرف هستند، مانند دو دسته، آنها را گرفته و کیک را به راحتی خارج کنید.

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...