جلوگیری از پاشیدن روغن هنگام سرخ کردن
زمانی که چیزی را روی حرارت سرخ می کنیم، اگر حرارت کمی تند باشد، روغن آن می‌پاشد و باعث کثیف و چرب شدن اجاق گاز می‌شود. برای جلوگیری از این اتفاق، یک الک و یا صافی فلزی را بر داشته و آن را بر عکس روی مواد در حال سرخ شدن می‌گذاریم به طوری که دستهٔ الک روی دستهٔ تابه قرار گیرد. به این صورت بدون اینکه در تابه بسته باشد از پاشیده شدن روغنجلوگیری می‌شود.

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...