1- اگر در مورد آب پز کردن تخم مرغ شک دارید که آیا پخته است یا نه ویا به عبارتی سفت شده است ، کافیست آنرا به چرخانید اگر تخم مرغ چرخید پخته است ولی اگر از این کار شانه خالی کرد نپخته است…

2- هنگام پختن خاگینه یا املت برای هر تخم مرغ یک قاشق چایخوری آرد اضافه کنید ، تخم مرغ پف کرده ومنظره دلچسبی را پیدا می کند…..

3- اگر سفیده تخم مرغ به هردلیلی زیاد در خانه دارید میتوانید آنرا داخل ظروف پلاستیکی در دار در فریزر نگاه داری تا مورد استفاده مجدد قرار گیرد…

 

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...