تخمه آفتابگردان؛ آنچه شما نیاز دارید
تخمه آفتابگردان را همه می‌شناسیم. شاید برخی از ما آن را خاص سال‌های جوانی و دیدن فیلم‌های مهیج می‌دانیم، اما این دانه سرشار از مواد تغذیه‌ای باارزش است و امروز در صنعت نانوایی کاربرد فراوانی یافته است.

تاثیر ویتامینE موجود در تخمه آفتابگردان بر بیماری‌های قلبی ــ عروقی اثر درمان کننده‌ای دارد.

تخمه آفتابگردان منبعی غنی از ویتامینE ، اولین آنتی اکسیدان حل‌کننده چربی می‌باشد. ویتامینE، در طول بدن حرکت می‌کند و رادیکال‌های آزاد موجود در بدن که به مولکول‌ها و ساختارهایی که حاوی چربی هستن مانند غشأ سلول‌ها (سلول‌های مغز) و کلسترول آسیب می‌رساند و آن را خنثی می‌نماید.

ویتامینE با حمایت از این مولکول‌ها و بافت‌ها، تاثیراتی ضدالتهاب دارد که در باعث کاهش علائم آسم، رماتیسم استخوانی و آرتروز می‌گردد. (بیماری‌هایی که رادیکال‌های آزاد و التهابات نقش موثری در آنها دارد) همچنین ویتامینE، باعث کاهش سرطان روده، کاهش علائم گرگرفتگی در زنان یائسه و همچنین کاهش پیشرفت عوارض دیابت می‌گردد.

از دیگر فواید ویتامینE، می‌توان به جلوگیری آن از ابتلا به بیماری‌های قلبی ــ عروقی نام برد. ویتامینE یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌هایی می‌باشد که در ذرات کلسترول پیدا می‌شود و از اکسید شدن کلسترول توسط رادیکال‌های آزاد جلوگیری می‌نمایند. زیرا بعد از این‌که کلسترول اکسید می‌شود، به دیواره رگ‌های خونی می‌چسبد و این مراحل اولیه تصلب شریان است و باعث گرفتگی رگ، حمله قلبی یا سکته می‌شود.

صفحات: 1 ·

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...