1- «سس» مفيد است.
2- «توت فرنگي» به علّت داشتن منيزيم ضد سرطان است.
3- ضماد برگ هاي «كلم» با «آرد جو» براي سرطان مفيد است.
4- «اسفناج» داراي املاح كلسيم، سديم، پتاسيم، يد، مس، ارسنيك و منيزيم هست و به علّت داشتن منيزيم جلوي پيشرفت سرطان را مي‌گيرد.
5- «بولاغ اوتي» چون منيزيم دارد، ضد سرطان است.
6- «خرماي رسيده» به علّت داشتن منيزيم ضد سرطان است.
7- «تره» به حد كافي منيزيم دارد و به همين جهت از سرطان جلوگيري مي‌كند.
8- «سركه» از سرطان جلوگيري مي‌كند.
9- «انگور» از ابتلا به سرطان، جلوگيري مي‌نمايد.
10- اهالي بلوچستان و استان‌هاي جنوبي كه از ميوه «سقز» استفاده مي‌كنند، در برابر سرطان در امّان مي‌باشند.
11- «سيب» تا حدي از سرطان پيشگيري مي‌نمايد.
12- «ليمو ترش» در معالجه سرطان نقش مهمي دارد.
13- اثر «پياز» در جلوگيري از سرطان غيرقابل انكار است.
14- «سير» از پيدايش سرطان جلوگيري مي‌نمايد.
15- اثر ريشه و ساير قسمت‌هاي گياه «بنفشه» در معالجه سرطان قابل توجّه است.
16- «كاهوي دريايي» ضد سرطان مي‌باشد.
19- «موسير» از پيدايش سرطان جلوگيري مي‌كند.
20- اشخاصي كه خيلي به «پرتقال» و ساير ميوه‌ها علاقه‌مند هستند و زياد مي‌خورند خيلي كمتر از سايرين به سرطان مبتلا مي‌شوند.
21- «روغن زيتون» به عنوان عامل ضد سرطان است.
22- خوردن «سيب» طبيعي تازه و رسيده با پوست، ضد سرطان است.
23- «گريپ فروت» ضد سرطان است.
24- تحقيقات نشان مي‌دهد همان انواع تاننهاي موجود در چاي كه ويروسها و باكتريها را از بين مي‌برند، مي‌توانند پيشرفت انواعي سرطان را نيز متوقف نمايند.
25- «تخم كدو» و «گوشت كدو» هر دو داراي خواص درماني براي پيشگيري سرطان هستند.
26- در كشورهايي كه «گوجه فرنگي» زياد خورده مي‌شود، مردم كمتر به انواع سرطان مبتلا مي‌شوند. علّت آن داشتن تركيب ضد سرطاني از خانواده كار و تنوئيد است.
27- «برنج» در به تأخير انداختن رشد سرطان بسيار مؤثر مي‌باشد.
28- به «زخم سرطاني» نيز مراجعه كنيد.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, س-ش- ع-غ  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...