1- اسانس «پرتقال» اثر ضدعفوني كننده دارد و از پوست آن گرفته ميشود و چون خيلي زود فاسد ميشود هميشه بايد تازه مصرف شود و اگر نگهداري شود براي مدّت كم در جاي تاريك و خنك بايد گذارده شود.
2- مصرف 50 گرم از «شربت سيب» ضدعفوني كننده است. طرز تهيه : 3-2 عدد از سيب رسيده اعلاء را قطعه قطعه كرده در مقداري آب بجوشانيد كه جمعاً 1000 گرم به دست آيد. آن را صاف كرده و به آن شكر بيفزاييد.
3- ميوه «ليمو عماني» ضدعفوني كننده است .
موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, س-ش- ع-غ
لینک ثابت