1- «خياري» كه از اوّل صبح تا انتهاي روز در روي بوته در معرض آفتاب قرار گرفته باشد داراي «ويتامين D» مي‌باشد. چنانچه قبل از رفتن آفتاب اين خيار را بچينيد و بخوريد، بسيار مفيد است.
2- خوردن «سير» براي مسلولين بسيار مفيد است. به خصوص اگر مخلوط با شير باشد.
3- خوردن مخلوطي از «سير» و «نارگيل» كوبيده با آب ليمو بسيار نافع است.
4- ناني كه با «آرد بلال» پخته شود بهترين غذا است.
5- «به» داراي ويتامين‌هاي «A»، «B»، «E»، «P» بوده، داراي آهك و تانن است از اين رو براي مبتلايان به سل غذاي مطلوبي مي‌باشد.
6- «ماءالشعير» تجويز مي‌شود.
7- «كلم» سرشار از ويتامين‌هاي «A، B، C، P» است و همچنين داراي املاح گوگرد، كلسيم، پتاسيم و منيزيم بوده و كمي ارسنيك دارد. به همين جهت، براي مسلولين و اشخاض ضعيف‌البنيه مفيد مي‌باشد.
8- «ريوند» به عنوان مسهل اخلاط غليظه، رقيقه و مدر براي سل مفيد مي‌باشد.
9- دانه «شنبليله» براي تقويت بيماران مسلول مفيد است.
10- «شنبليله» داروي مؤثري براي كنترل بيماري سل استخواني اطفال است.
11- در هند و چين از گياه «پونه كوهي» براي معالجه سل مصرف مي‌شود.
12- «به دانه» مفيد است.
13- سرشاخه‌هاي جوان، ساقه‌هاي جوان، ميوه و پوست ريشه «توت» براي عوارض سل مفيد مي‌باشند.
14- «سيب» مشوي، يعني سيبي كه در خمير گرفته با آتش بپزيد، مفيد مي‌باشد.
15- در هند و چين ميوه «گوجه فرنگي» براي تقويت مسلولين تجويز مي‌شود .
16- «برنج» براي اشخاصي كه مبتلا به سل هستند خصوصاً اگر با شير الاغ پخته شود در مواردي كه تب عفوني نداشته باشند خيلي مفيد است، زيرا زخم را پاك مي‌كند و گوشت نو مي‌آورد.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, س-ش- ع-غ  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...