نکات آشپزی |
... |
▪ اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
* قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بدین وسیله بوی پیاز به خود نگیرد .
▪ برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش ، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید .
▪ اگر به گوشت در حال پخت آب لیمو علاوه کنید، هم طعم آن را مطبوع خواهید ساخت و هم سرعت پخت را افزایش میدهید .
▪ به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ها به راحتی بخار شود .
▪ برای جلوگیری از کپک زدن نان ، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .
▪ اگر بر روی رو میزی آب میوه ریخت ، دستپاچه نشوید ؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکهای در بین نخواهد بود .
▪ برای بر طرف کردن بوی بد دهان دانه قهوه بجوید .
▪ برای اینکه در شیشهای قابلمه و یا ماهیتابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید .
م
فرم در حال بارگذاری ...