-وجود آنزیمی به نام ارپسین در خیار به هضم پروتیین کمک میکند
-به تقویت و رشد مو کمک میکند بخصوص اگر با آب هویج مخلوط شود
-سرشار از مواد معدنی است و از شکنندگی ناخن ها پیشگیری میکند
-آب خیار تازه،سوزش سر دل،ترش کردن معده را تخفیف میدهد
-حل کننده اورات و اسید اوریک است،بنابراین بیماری نقرس را درمان میکند
-خیار کبد را جلا میدهد
-پتاسیم موجود در خیار،فشار خون بالا و پایین را متعادل میکند
-همیشه خیار را باید قبل از غذا خورد که به هضم غذا کمک کند
-بهتر است خیار را به همراه کمی نمک استفاده کنید
-افرادی که ناراحتی معده دارند نباید در خوردن خیار زیاده روی کنند
-برای نفخ خیار و یا دل درد ناشی از خوردن زیاد آن ،مقداری عرق نعنا یا کمی آب جوش و نبات بخورید

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...