1- شيرابه‌ي «ماميران» مقوي كبد است.
2- خوردن ميوه خام «به» جهت تقويت كبد و معده مفيد مي‌باشد.
3- «انگبين‌ها» مقوي كبد مي‌باشند.
4- «انار» كبد را تقويت مي‌كند.
5- «شاهتره» مقوي كبد و معده بوده و آن‌ها را دباغي مي‌كند.
6- «نارگيل» كبد راتقويت مي‌كند.
7- «هليله پرورده» و «مرباي هليله» مقوي كبد و حواس پنجگانه است.
8- «پسته شام» خون را مي‌افزايد و كبد را تقويت مي‌كند.
9- «آب خيار ترش» كاملاً زرد و رسيده، خنك كننده و جلادهنده كبد است.
10- اگر «آب انار شيرين» بعد از طعام خورده شود براي تقويت كبد نافع است.
11- «انجير»، «توت»، «زرشك»، «زغال اخته»، «گلابي» و «زنجبيل» مفيد مي‌باشند.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ص-ض-ط-ظ  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...