▪ برای‌ آنكه‌ شیر شما هنگام‌ جوشیدن‌ سر نرود،می‌توانید از شیر جوشهای‌ مخصوص‌ استفاده‌ و اگرچنین‌ ظرفی‌ در اختیار ندارید، لبه‌ ظرف‌ یعنی‌قسمت‌ بالای‌ آن‌ را با كمی‌ روغن‌ یا كره‌ چرب‌كنید. كف‌ شیر بالاتر از آن‌ نخواهد آمد.
▪ قاشق‌ بزرگ‌ و تمیزی‌ مانند قاشق‌های‌بزرگ‌ چوبی‌ و یا ملاقه‌ داخل‌ شیر بگذارید به‌طوری‌ كه‌ دسته‌ آن‌ روی‌ لبه‌ ظرف‌ قرار بگیرد. ..
▪ در پوش‌های‌ توری‌ یا مشبك‌ نیز از سر رفتن‌شیر جلوگیری‌ خواهد كرد. در گذشته‌، از اینگونه‌در پوش‌ها و ظرف‌ دو طبقه‌ برای‌ گرفتن‌ سر شیر نیزاستفاده‌ می‌كردند. به‌ این‌ معنی‌ كه‌ وقتی‌ شیر كف‌می‌كرد، سرشیر آن‌ در محفظه‌ای‌ واقع‌ در طبقه‌بالا جمع‌ می‌شد.
▪ و بالاخره‌ اگر شعله‌ چراغ‌ را پایین‌ بكشید وشیر را به‌ آرامی‌ و با حرارت‌ ملایم‌ بجوشانید،احتمال‌ سررفتن‌ آن‌ اندك‌ خواهد شد…

 

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...