1-مخلوطی از نمک و آب لیمو، یا نمک آغشته به لیموی تازه برای تمیز کردن و ضد عفونی کردن سینک، تخته گوشت و … موثر است. نمک، چربی ظروف را از بین می برد.

 

2 - آرد ذرت

این ماده غذایی لکه های چربی را از بین می برد و برای تمیز کردن نقره و پنجره نیز کاربرد دارد.

 

3 - سرکه سفید

از سرکه برای تمیز و ضدعفونی کردن اجاق گاز و حتی باز کردن لوله های مسدود، استفاده می شود.

 

4 - جوش شیرین

این ماده برای تمیز کردن ظروف و کاشی ها کاربرد دارد. بوی نامطبوع فرش و قالی و سطل زباله را از بین می برد.

 

5 - روغن استوقودوس

روغن استوقودوس، اکالیپتوس، رزماری، لیمو و نعناع خاصیت ضدعفونی کننده دارد و باکتری و کپک را از بین می برد.

 

موضوعات: فرهنگی-اجتماعی- مذهبی  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...