تخم های هندوانه پر از مواد مغذی مثل اسیدهای چرب،پروتیین ها و مواد معدنی است.
این دانه ها غنی از ویتامین ها مانند تیامین،نیاسین،فولات و مواد معدنی مانند منیزیم،پتاسیم،منگنز،آهن،روی،فسفر و مس است و اسیدهای آمینه چون تریپتوفان و گلو تامیک اسید.
لیسین در جذب کلسیم برای تولید کلاژن و بافت های پیوندی به بدن کمک میکند در حالی که آرژنین سوخت و ساز بدن و سیستم قلبی عروقی را بهبود می بخشد.
سرشار از منیزیم است که برای عملکرد طبیعی قلب،حفظ فشارخون و سوخت و ساز بدن حیاتی است.
برای بهبود بیماری ها و تقویت حافظه مفید است.
اسید چربی های اشباع نشده در آن،پوست را مرطوب،نرم و سفت نگه میدارد و از بروز آکنه و اختلالات پوستی دیگر پیشگیری میکند.
آنتی اکسیدان و روغن موجود در آن از علایم پیری پیشگیری میکند.

موضوعات: خواص میوه ها و اسرار خوراکی ها  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...