1- چنانچه دانه‌هاي «آلبالوي تلخ» را با «اسفند» و «مصطكي» در روغن بجوشانيد؛ خوردن و ماليدن آن جهت فلج مفيد است.
2- «خرماي رسيده» براي اشخاص فلج و لقوه‌اي مفيد مي‌باشد.
3- اگر ميوه «فندق» را با آب بماليد تا كف كند، براي فلج مفيد است.
4- «سس» جهت فلج، لقوه و بي حسي اعضا مفيد مي‌باشد.
5- ماليدن ميوه «فلفل» با روغن جهت فلج و بي حسي توصيه شده است.
6- چنانچه آب برگ «ترب» را قبل از آن كه بذر پيدا كند گرفته و در «روغن زيتون» ريخته بجوشانيد و آن را صاف كنيد و مجدداً بجوشانيد تا آب آن از بين برود به شرط آن كه نسوزد. خوردن اين روغن جهت فلج مفيد است.
7- ميوه درخت «بنه» ضد فلج مي‌باشد.
8- چنانچه روزي سه مثقال پوست ريشه «صنوبر كوچك» به اشخاص فلج و رعشه‌اي بخورانيد مفيد است.
9- خوردن «گلپر» براي فلج مفيد است.
10- خوردن «دانه‌هاي اسفند» جهت هيستري و فلج مفيد مي‌باشد.
11- «ابهل» (ميوه يكي از گونه‌هاي سروكوهي) براي فلج تجويز مي‌شود.
12- چون برگ و شاخه تازه «غلب لب» را در «روغن زيتون» بجوشانيد؛ روغن آن جهت معالجه فلج مفيد است.
13- «ميخك» براي درمان فلج و سكته ناقص تجويز شده است.
14- خوردن برگ و بذر «سداب» جهت امراض رعشه، تشنّج و فلج نافع است.
15- خوردن مغز ميوه «نارگيل» مواد سودايي و بلغمي را از بين مي‌برد و به همين جهت براي بي حسي اعضا و فلج نافع است.
16- «پياز دشتي» جهت فلج مفيد مي‌باشد.
17- «چوب چيني» براي فلج مفيد مي‌باشد.
18- ماليدن «حنا» جهت فلج سود فراوان دارد.
19- خوردن و ضماد كردن «روغن گل» يا «تخم مرزه» بسيار مفيد و مؤثر شناخته شده است.
20- جوشانده «فلفل» در روغن را ضماد كنيد.
21- عصاره‌ي «شقايق» براي معالجه فلج و بي حسي مفيد است.
22- «والك» را براي درمان اشخاص فلج و لقوه‌اي تجويز كرده‌اند.
23- خوردن دم كرده «زنجبيل» تازه بدون ريشه بسيار خوب است.
24- خوردن ده گرم «حاشا» مخلوط با «عسل» و آب گرم براي فلج مفيد است .
25- خوردن «روغن ترب وحشي» براي فلج نافع است.

 

موضوعات: درمان طبیعی بیماریها, ف-ق-ک- گ- ل  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...