چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنید:

- تخم مرغ ها را از سمت نوک تیز آن به پایین قرار دهید تا برای مدت طولانی تری تازه بمانند.

- برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

- غذاهایی که احتمال فاسد شدن آن ها زیاد است مانند دسر، سالاد و باقی مانده غذاها بهتر است در سردترین قسمت یخچال قرار بگیرند.

- قراردادن یک تکه سیب در جعبه کیک آن را تازه نگه می دارد.

- نان، پاستا، روغن، غلات و غذاهای کنسروی را در جای تاریک و خنک قرار دهید.

- میوه و سبزی را در گرم ترین قسمت یخچال قرار دهید.

- کرفس و کاهو را در کیسه های کاغذی نگه دارید.

- پیازها را جداگانه در کاغذ فویل بپیچید تا از نرم شدن و یا جوانه زدن آن پیش گیری شود.

- گوجه فرنگی و خیار را کنار هم نگذارید. زیرا که گازهای منتشر شده از گوجه فرنگی باعث می شود، خیارها سریع تر فاسد شوند.

- سیب نیز باعث خرابی میوه و سبزی می شود، بنابراین باید از بقیه میوه و سبزی ها دور

 

 

موضوعات: نکات آشپزی و خانه داری  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...